; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cei ramasi

Serialul “The Leftovers” / “Cei rămași”, din nou la HBO

08 September 2014

Producție originală HBO “The Leftovers” / “Cei rămași” revine astăzi, pe 8 septembrie, la HBO.

Serialul prezintă povestea oamenilor care au rămas pe Pământ după Plecare'. Când nimic nu mai are sens, Kevin Garvey (Justin Theroux), tată a doi copii și șeful poliției, încearcă să mențină o stare de normalitate în jurul său.

Cei ramasi

Damon Lindelof, co-creatorul serialului Lost, propune o dramă care se concentrează pe un oraș de provincie ale cărui idei preconcepute sunt spulberate în urma unui eveniment global numit “Plecarea”. Bazat pe bestsellerul scris de Tom Perrotta (co-creator și producător executiv) în 2011, serialul spune povestea locuitorilor orașului fictiv Mapleton, poveste ce începe la trei ani de la ziua fatidică de 14 octombrie în care 140 de milioane de oameni – 2% din populația lumii – au dispărut fără urmă. Văzut în primul rând din perspectiva șerifului Kevin Garvey (Justin Theroux), serialul arată modul în care oamenii obișnuiți reacționează la evenimente inexplicabile – cum pot fi unite sau distruse familii și comunități – și dezvăluie modul în care o calamitate fără precedent poate transforma credința oamenilor în cinism, paranoia, nebunie sau fanatism.

Protagonistul serialului este șeriful Kevin Garvey (jucat de Justin Theroux – Mulholland Drive), ale cărui îndatoriri sunt subminate de demoni reali și imaginari; Laurie, soția lui, (Amy Brenneman – Private Practice) este membră a grupului Mărturiile vii'; Jill (Margaret Qualley) este fiica apatică a lui Kevin, iar Aimee (Emily Meade) este prietena acesteia. Kevin are un fiu, Tom (Chris Zylka), care s-a alăturat unui grup condus de misteriosul vindecător Wayne (Paterson Joseph). Michael Gaston (Mad Men) este Dean, iar Liv Tyler este Meg, care are dubii serioase cu privire la nunta ei.

În alte roluri îi mai întâlnim pe: Scott Glenn, Charlie și Max Carver (Desperate Housewives), Annie Q., Ann Dowd, Amanda Warren, Carrie Coon, Christopher Eccleston (Doctor Who).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare