; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The happos family boomerang

Serialul „The Happos Family” va fi difuzat, de astăzi, pe Boomerang

10 October 2016

Turner a anunţat recent lansarea unui nou serial original, The Happos Family', care va fi difuzat din 10 octombrie, de la 18.45, de luni până vineri, la Boomerang.

the-happos-family-boomerang

Formată din 20 de episoade a câte 2 minute, The Happos Family' este prima animaţie  originală Boomerang, creată de Turner EMEA, care vine să completeze portofoliul actual, ce cuprinde achiziţii globale şi internaţionale, cum ar fi Grizzy şi lemingii', serial ce urmează a fi lansat, sau Bugs, o producţie Looney Tunes' şi Draculaş, vampirul iepuraş', produse de Warner Bros. Animation.

Animaţia redă viaţa unei familii de hipopotami care trăiesc într-o incintă a unui parc safari european. Dimineața, parcul este deschis vizitatorilor, care trec pe lângă hipopotami, făcându-le poze când se bălăcesc în noroi, când  lenevesc la piscină sau când dorm la umbra copacilor. Când ultimii vizitatori au plecat, hipopotamii sar din noroi, se trezesc din somn şi se îmbracă frumos, pregătindu-se pentru aventuri în toată regula.

Fiecare dintre cele 20 de episoade se concentrează pe unul dintre cei zece hipopotami costumați. Fie că este vorba despre Hipo Astronauta care vrea să zboare pe Lună sau de Hipo Cascadorul care vrea să fie temerar, fiecare poveste stârneşte hohote de râs.

„«The Happos Family» este o demonstraţie a angajamentului nostru de a aduce un conţinut nou, de înaltă calitate, la Boomerang, în timp ce continuăm să construim brand-ul ca al doilea pilot după Cartoon Network şi să investim în producții originale pentru ambele televiziuni, pe plan internațional. Suntem încântați că ne-am unit forțele cu Ferrero, care împărtășeşte cu adevărat valorile familiale Boomerang, dar şi cu Spider Eye, care a realizat o animaţie excelentă', a declarat Patricia Hidalgo, SVP, Chief Content & Creative Officer, Turner EMEA & International Kids Strategy

Citește și:

1. Noul serial „Ben 10' începe, în premieră, la Cartoon Network

2. Elena din Avalor vine în octombrie la Disney

3. Se anunță aventuri noi în octombrie, la Minimax

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare