Homepage  / Seriale

Serialul The Great, anulat după 3 sezoane. Primele detalii

Serialul The Great, anulat după 3 sezoane. Primele detalii
6

de Roxana Mirea,

Vești dezamăgitoare pentru fani. Serialul „Ecaterina” / „The Great”, cu Elle Fanning și Nicholas Hoult în rolurile principale, nu se va întoarce pentru un sezon 4. Iată care sunt primele detalii.  

Serialul The Great, anulat după 3 sezoane 

„The Great”, serialul de epocă cu Elle Fanning și Nicholas Hoult în rolurile principale, a fost anulat la Hulu după trei sezoane, potrivit Deadline. La noi, serialul „Ecaterina” putea fi urmărit pe HBO Max.

Prezentat inițial ca fiind „o poveste ocazional adevărată”, înainte de a fi ajustată la „o poveste aproape în întregime neadevărată”, The Great se bazează pe ascensiunea la putere a Ecaterinei cea Mare ca împărăteasă a Rusiei. Serialul a aruncat o privire satirică asupra vieții celei mai longevive femei conducătoare a Rusiei, începând cu sosirea ei în țară și căsătoria complicată cu bruta răsfățată Petru al III-lea. 

Descrierea oficială a serialului afirmă că Ecaterina este „o tânără idealistă și romantică, care sosește în Rusia pentru o căsătorie aranjată cu împăratul Petru. Sperând la dragoste și soare, ea găsește în schimb o lume periculoasă, depravată și înapoiată pe care se hotărăște să o schimbe. Tot ce trebuie să facă este să-și ucidă soțul, să învingă biserica, să deruteze armata și să obțină sprijinul curții.” 

Sezonul 3 a urmărit cuplul în timp ce încerca să facă să funcționeze căsnicia lor, în urma mai multor tentative de lovituri de stat și lupte pentru putere asupra regatului lor.   

Pe lângă Fanning și Hoult, în serial au mai apărut Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi și Belinda Bromilow. A fost creat, scris și produs de Tony McNamara.  

De-a lungul perioadei de difuzare, serialul a fost întâmpinat cu recenzii pozitive și a obținut șapte nominalizări la premiile Emmy de la premiera sa din 2020. A câștigat premiul Emmy pentru Costume de epocă deosebite în 2022. Fanning a câștigat un SAG, Critic’s Choice și Independent Spirit Award pentru interpretarea sa. 

ecaterina-the-great-sezonul-3.-tot-ce-trebuie-sa-stiti-despre-noile-episoade-premiera-intriga-distributie-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Creatorul The Great, despre sezonul 4 

Vorbind cu EW după ceea ce este acum finalul serialului, showrunnerul și creatorul serialului, Tony McNamara, a făcut aluzie la planurile pentru un al patrulea sezon și a vorbit despre speranțele sale pentru următoarea etapă a domniei Ecaterinei. 

 „Pentru mine, nu este un sfârșit, ci o renaștere într-un fel pentru ea ca personaj”, a spus McNamara despre final. „Încă nu a domnit de una singură și nu a fost lipsită de [Peter]… totul, chiar și durerea a colorat tot ceea ce a făcut. Așa că, pentru mine, este ca și cum acum este eliberată de el și este profund afectată. (…) Așa că mă interesează această versiune a Ecaterinei pe care nu am văzut-o.” 

Privind în viitor, el a adăugat: „Cred că ieri citeam niște lucruri și m-am gândit „ar fi mișto pentru sezonul 4…”… Simt că sunt interesat și sunt entuziasmat de ceea ce este – ce este această iterație a serialului, care a fost întotdeauna un fel de cea spre care ne îndreptam.” 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton