; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Beren saat

Serialul „The Gift”, cu Beren Saat în rolul principal, va avea și sezonul doi. Când va fi lansat

13 April 2020

La izbucnirea pandemiei în Turcia, Beren Saat (36 de ani) filma pentru sezonul doi al serialului realizat de Netflix, „The Gift' („Atiye'). Conform thecinemaholic.com, sezonul 2 urma să fie lansat pe cunoscuta platformă online în luna decembrie a acestui an. Cel mai probabil însă, din cauza condițiilor impuse de pandemia cu coronavirus, va mai dura până când filmările se vor temina, iar premiera va fi mutată în 2021. Mai mult decât atât, Netflix va face și sezonul 3 al acestei producții, spun cei de la cumhuriyet.com.tr.

Între timp, Beren se află acasă, în izolare, și le arată fanilor de pe Instagram că e și o bună gimnastă.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

‍♀️ #staystrong #touchtheceiling

A post shared by BErEn Saat (@berenn_saat) on

Primul sezon al serialului „The Gift' („Atiye') s-a lansat la Netflix pe 27 decembrie 2019, iar filmările sale au  avut loc la Istanbul ,Göbeklitepe și în alte locuri din Anatolia de Sud-Est. Din distribuția sa au mai facut parte Mehmet Günsür („Suleyman Magnificul'), Metin Akdülger („Kösem', „Yaman') şi Melisa Senolsun („Preţul dragostei').

Producția „The Gift' are la bază romanul lui Şengül Boybaş, „Dünyanın Uyanışı'/ „Trezirea Lumii', și spune povestea unei frumoase şi misterioase pictorițe pe nume Atiye (Beren). Aceasta are o viaţă perfectă în Istanbul alături de familia şi iubitul ei şi e pe cale să îşi deschidă prima expoziţie personală. Intriga se schimbă atunci când un arheolog descoperă un simbol care atestă că Atiye are legături mistice cu cel mai vechi sanctuar din lume, Göbeklitepe. Protagonista va încerca să desluşească misterele din spatele acestui sanctuar neolitic, ridicat pe o creastă de munte din sud-estul Anatoliei şi aflat la circa 15 km, nord-est, de orașul Șanlıurfa.

Pe micile noastre ecrane pe Beren Saat ați văzut-o în („Kösem', „Fatmagül') si „Răzbunarea' („Intikam').

 

Vedeți aici trailerul primului sezon: 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare