; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tanar si nelinistit (3)

Serialul „Tânăr și neliniștit” se întoarce pe micile ecrane. Când are loc premiera noului sezon

29 November 2019

 

După o pauză de patru ani, când nimeni nu se mai aștepta, trustul Pro readuce pe micile noastre ecrane îndrăgitul serial „Tânăr și neliniștit'.

 

Ce drăguț cadou de Crăciun primesc de la trustul Pro fanii serialului „Tânăr și neliniștit'! La patru ani de la difuzarea ultimului episod, producția revine pe micile noastre ecrane cu un sezon nou, 23, la Pro 2 (episoade difuzate la americani in perioada 2010-2011). Premiera sezonului 23 va avea loc pe 16 decembrie și va fi difuzat de luni până duminică de la ora 15.00.

 

În caz că nu vă mai aduceți aminte: în septembrie 2014, serialul era mutat de la Pro TV la Acasă. Apoi, pe 30 decembrie 2015, a ieșit și din grila Acasă, după aproape 20 de ani de prezență continuă pe micile ecrane românești. O decizie care a generat atunci un val de nemulțumire din partea telespectatorilor fani.

 

Între timp, „Tânăr și neliniștit' a continuat în SUA, trecând prin câteva momente importante: pe 1 septembrie 2016, a fost difuzat episodul cu numărul 11.000, iar în 2018 a împlinit 45 de ani de la premieră! Este câștigător constant la premiile Daytime Emmy (inclusiv la gala de anul acesta, din luna mai), iar pe 2 decembrie este transmis un alt episod special, dedicat, de data aceasta, celor 30 de ani împliniți de Peter Bergman ca Jack Abbott.

Dar echipa serialului a trecut și printr-o tragedie: la începutul anului, pe 3 februarie, Kristoff St. John (52 de ani) a fost găsit fără suflare în casa lui din Los Angeles. Actorul, interpretul lui Neil Winters, a murit din cauza unei boli cardiace.

Producţia se concentrează pe rivalitatea dintre două familii, Newman şi Abbott, deţinătoarele a două companii care se luptă pentru supremaţia în industria cosmetică, iar acţiunea are loc într-un oraş imaginar din Wisconsin, numit Genoa City (există şi un oraş real Genoa City, însă nu are legătură cu cel din serial, n.red.). Durata iniţială a episoadelor era de 30 de minute, însă datorită succesului înregistrat, producătorii au decis s-o mărească la 60 de minute. Unul dintre personajele iconice ale serialului, Victor Newman (interpretat de Eric Braeden, n.r.), a fost introdus în serial în 1980, planul iniţial fiind ca acesta să joace în jur de 8 – 12 săptămâni. Însă producătorul William Bell a fost impresionat de vocea, jocul scenic şi puterea pe care o emana Eric, astfel că personajul a devenit unul dintre „pilonii serialului. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare