; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tanar si nelinistit

Pro 2 scoate „Tânăr și neliniștit” din grilă. Când e difuzat la noi ultimul episod

06 May 2021

Filmările la celebrul serial continuă în SUA – producția a fost reînnoită inclusiv pentru sezonul 2023-2024 -, dar la noi, după un an și jumătate, soap-opera Tânăr și neliniștit ajunge la final pe 17 mai, urmând a fi înlocuit în grilă de „Dulce-amărui', o poveste turcească cu actorul Can Yaman.

 

În decembrie 2019, Pro 2 aducea sezonul 23, la patru ani după ce postul Pro TV întrerupea difuzarea serialului, pornită chiar de la începuturile sale.

 

Unul dintre personajele iconice ale serialului, Victor Newman (interpretat de actorul Eric Braeden, n.r.), a fost introdus în serial în 1980, planul iniţial fiind ca acesta să joace în jur de 8 – 12 săptămâni. Însă producătorul William Bell a fost impresionat de vocea, jocul scenic şi puterea pe care o emana Eric, astfel că personajul a devenit unul dintre „pilonii serialului'. 

 

Recent, actorul care a împlinit 80 de ani pe 3 aprilie, – dintre care 41 i-a petrecut interpretându-l pe Victor Newman în „Tânăr și neliniștit' –, a declarat pentru „People' că nu se gândește la pensionare. „Mă simt foarte loial față de , foarte atașat de Victor și față de publicul care ne-a sprijinit în toți acești ani. Intenționez să rămân cât de mult pot', a dezvăluit el. 

 

 

Actorul, care a recunoscut că nu este „omul cu care e tocmai simplu să lucrezi', a mai declarat că nu are de gând să trăiască precum un om în vârstă. „Am aflat chiar de la început că ești judecat după ceea ce faci pe ultima sută de metri. „Așadar, trebuie să continui să lupt, să să lucrez și să nu renunț niciodată.'

 

Serialul, care este de 30 de ani, în SUA, pe locul întâi al audiențelor între toate serialele de zi („daytime drama'), va prinde aniversarea de 50 de ani, în martie 2023.

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare