Homepage  / Seriale

Serialul „Tales of the Walking Dead” intră în grila postului AMC. Distribuție, dată de lansare, trailer

Serialul „Tales of the Walking Dead” intră în grila postului AMC. Distribuție, dată de lansare, trailer
11

de Mioara Tronaru,

„Tales of the Walking Dead” (2022) este un serial-antologie, plasat în universul francizei „The Walking Dead”, în care fiecare episod îi este dedicat unui personaj, nou sau consacrat, din peisajul cunoscutei postapocalipse a zombilor.

„Tales of the Walking Dead” va fi în curând la AMC

Spin-off-ul francizei „The Walking Dead”, inspirat de seria de benzi desenate cu același nume, creată de Robert Kirkman, Tony Moore și Charlie Adlard, a avut premiera pe AMC-ul american în august 2022.

Iar la vremea aceea se vorbea și despre o continuare sub titlul „More Tales from the Walking Dead Universe”, dar fanii poveștilor din lumea postapocaliptică a zombilor nu au fost foarte încântați și peste acest proiect s-a așternut, cel puțin deocamdată, liniștea. Producția va fi din 19 august, în fiecare luni, de la ora 22.00, la AMC.

premiera „The Walking Dead Daryl Dixon” pe AMC  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Fiecare din șase episoade din „Tales of the Walking Dead” introduce câte un personaj, cinci noi și unul singur cunoscut publicului. Este vorba despre Alpha, viitorul lider al grupării Whisperers, pe vremea când era doar Dee (Samantha Morton), a cărei poveste o vom afla în episodul trei.

Episoadele diferă nu numai la nivel de protagonist, ci și ca plasare în timp și spațiu, istoriile din jurul personajului principal desfășurându-se în perioade diferite de timp și în peisaje diferite.

Fanii au sperat la o îmbogățire a mitologiei „The Walking Dead” și chiar la mai multe informații despre începutul apocalipsei, dar, din păcate, speranțele lor nu prea s-au potrivit cu intențiile producătorilor. De fapt, într-un interviu pentru Variety, Ed Carroll, de la AMC Networks, a declarat că „«Tales…» este un fel de degustare, adică dacă unul dintre personajele prezentate e pe gustul publicului ar putea deveni protagonistul unui nou spin-off”.

Ce urmează pentru morții-vii

Din 2010, „The Walking Dead” ne-a invadat micile ecrane și nu dă semne că s-ar opri. Chiar dacă unul sau altul dintre spin-off-uri e mai slab decât celelalte, hotărârea cu care producătorii merg mai departe e un semn clar că zombii sunt încă profitabili.

După seria originară „The Walking Dead” (2010–2022), au fost patru seriale derivate, care s-au și încheiat, „Fear the Walking Dead” (2015–2023), „World Beyond” (2020–2021), „Tales of the Walking Dead” (2022) și „The Ones Who Live” (2024), două care sunt în curs, „Dead City” (2023) și „Daryl Dixon” (2023), și încă unul care e doar în stadiul de proiect, „More Tales from the Walking Dead Universe”. Sezonul al doilea al spin-off-ului dedicat lui Daryl Dixon, intitulat „The Walking Dead: Daryl Dixon – Book of Carol”, va fi din 30 septembrie 2024, și la AMC România.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton