Homepage  / Seriale turceşti

Serialul „Tablou de familie” ajunge la final. Când va fi difuzat ultimul episod al îndrăgitei producții de pe Kanal D

Serialul „Tablou de familie” ajunge la final. Când va fi difuzat ultimul episod al îndrăgitei producții de pe Kanal D
10

de Redactia Tvmania,

Luni seară, pe 19 august, fanii îndrăgitei producții „Tablou de familie”, își vor lua rămas bun de la eroii preferați, odată cu difuzarea ultimului episod al serialului, de la 20:00, la Kanal D.

„Tablou de familie” ajunge la final pe 19 august

După ce au urmărit povestea emoționantă a soților Azra și Sergen și au fost purtați într-un carusel plin de emoții puternice odată cu întâmplările derulate în familia Cevher, fanii producției sunt invitați să urmărească deznodământul serialului. 

Tablou de familie_Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Patru femei extraordinare, mama, Colpan, și cele trei fiice, Azra, Sanem și Guneș, au luptat cu toate puterile pentru a depăși dramele din viețile lor. Dacă la început, Colpan se temea că fiicele sale să nu mai aibă de suferit, prin prisma trecutului dureros, după ce tatăl acestora, le-a părăsit, iată că acum renumita avocata pășește cu încredere alături de acestea, în noua sa viață alături de Erman, bărbatul care o adoră de patru decenii.

Astăzi, în ultimul episod al acestui sezon din serialul „Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, evenimentele emoționante ce se vor derula în viețile membrilor familiilor Cevher-Arsen, continuă să surprindă privitorul într-o manieră unică. 

Colpan și Erman se pregătesc pentru marele pas, acela de a-și uni destinele, Sanem și Bora sunt nerăbdători să devină o familie completă, pentru fericitul cuplu urmând să vină pe lume primul lor copil. Azra și Efe își trăiesc, în tihnă, iubirea, iar Guneș se bucură de toată atenția și iubirea familiei sale. Momentele tensionate, pline de suspans nu vor lipsi însă nici de această dată din viețile protagoniștilor…

Mâine, 20 august, începe la Kanal D cel de-al patrulea sezon al serialului „Totul pentru familia mea”, ce urmează să fie difuzat cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la 20:00.

Sursă foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton