; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IamFrankie_01

Serialul „Sunt Frankie” are premiera pe 1 octombrie, la Nickelodeon

28 September 2018

Noul serial care are premiera în România pe Nickelodeon luni, 1 octombrie, de la ora 21.00, a fost inițial creat sub numele de Yo Soy Franky și produs de Nickelodeon Latin America în Columbia. Este primul serial difuzat la nivel global care a fost produs de noile studiouri Viacom International din Miami. Versiunea în limba engleză a fost realizată de Paradiso Pictures și Nickelodeon Latin America.

 

Creat de scenarista argentiniană Marcela Citterio, Sunt Frankie are în prim-plan personajul Frankie Gaines (Alex Hook), care arată ca orice altă adolescentă, însă ascunde un mare secret: este un android care funcționează ca un computer high-tech, cu acces la internet, o memorie incredibilă și multe alte “funcții”. În primul sezon al serialului, Frankie încearcă să se adapteze la viața într-un nou liceu și să își facă prieteni în același timp în care face tot ce stă în putință pentru a-și ascunde adevărata identitate.

Distribuția îi include pe Nicole Alyse Nelson, Carson Rowland, Kyson Facer, Sophia Forest, Mohana Krishnan, Uriel Baldesco, Kristi Beckett, Jayce Mroz și Armani Barrett.

Sunt Frankie creează un echilibru între personaje cu care e ușor să empatizezi, personaje care trec prin experiențele adolescenței, adesea derutante, dar complet autentice, plasat într-un context high-tech și în situații cu mize mari (…). Noțiunea că, deși ai capacitățile unui android, tânjești după emoții umane, a rezonat cu publicul nostru și l-a determinat să revină în fața micului ecran”, a declarat Bronwen OKeefe, SVP Live Action and Movies la Nickelodeon.

 

Primul sezon din Sunt Frankie (20 de episoade) poate fi urmărit pe Nickeodeon de pe 1 octombrie în fiecare luni, marți, miercuri, joi și vineri, de la ora 21.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare