; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Printesa

Serialul sud-coreean „Iubire imposibilă” va fi difuzat pe TVR 1, din 7 iunie

31 May 2019

Din 7 iunie, de luni până vineri de la 16.50, TVR 1 va difuza serialul sud-coreean din 2011, „Iubire imposibilă' / „The Princess’ Man'.


Acţiunea este plasată la jumătatea secolului al XV-lea, în timpul domniei dinastiei Joseon, când stabilitatea regatului coreean este ameninţată de lăcomia prinţului Suyang, fratele regelui, care râvneşte la tron. Încercând să-l atragă de partea sa pe cel mai credincios ministru al regelui, Suyang îi propune acestuia o alianţă între familiile lor: căsătoria dintre fiica lui, Se-Ryung (Chae-won Moon), şi fiul ministrului, Seung-Yoo (Shi-hoo Park). Între timp, însă, regele află de planurile machiavelice ale fratelui său şi le dejoacă, hotărând să-şi mărite propria fiică, pe prinţesa Kyung, cu tânărul Seung-Yoo. Dar ceea ce a început ca un joc neserios între Se-Ryung şi Seung-Yoo se transformă în curând într-o iubire pură şi profundă. Despărţiţi de soarta care, iniţial, urma să-i unească, fără să ştie că taţii lor sunt duşmani de moarte, înconjuraţi de crude intrigi politice, cei doi tineri trăiesc o poveste de dragoste imposibilă, ca un Romeo şi o Julietă ai Orientului Îndepărtat.

Serialul, care a mai fost difuzat și de TVR 2 în trecut, are 24 de episoade, iar pe actorii din rolurile principale i-ați mai văzut și în alte producții. Chae-won Moon a mai apărut în „Legendele palatului: Pictorul de la curte' și are un rol important în „Good Doctor', de la Netflix. Shi-hoo Park a mai jucat în „Hoţul fantomă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare