; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Outlander

Serialul „Străina”, cu Caitriona Balfe și Sam Heughan, revine pe micile ecrane. Unde îl putem vedea

12 April 2021

În timp ce anul acesta este așteptată premiera sezonului al șaselea, serialul „Străina', în original „Outlander' (2014), va fi reluat de la primul sezon pe AXN White.

Astfel, primul sezon din „Străina', cu Caitriona Balfe, Sam Heughan, Graham McTavish, va fi pe AXN White din 12 aprilie, cu episoade duble, de luni până vineri, de la ora 22.30, iar sezonul al doilea va intra din 22 aprilie, de luni până vineri, de la ora 22.10.

Ecranizarea popularei serii de romane „Outlander', scrisă de Diana Gabaldon și apărută și la noi, la Editura Nemira, urmărește povestea lui Claire Randall (Caitriona Balfe), o asistentă medicală, proaspăt căsătorită cu Frank Randall (Tobias Menzies), istoric din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Aflată într-o excursie în Scoția, ea ajunge să călătoreacă în timp, din 1945 până în 1743. În această lume necunoscută, viața îi este pusă în pericol încă din prima clipă și este forțată să se căsătorească cu Jamie Fraser (Sam Heughan), un tânăr ostaș scoțian curajos și romantic. Însă adevărata dramă a lui Claire începe atunci când este prinsă între două povești de dragoste cu doi bărbați complet diferiți, din lumi ireconciliabile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare