; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Star trek discovery

Serialul „Star Trek: Discovery” va avea al doilea sezon

24 October 2017

Canalul american CBS a confirmat cel de-al doilea sezon al serialului „Star Trek: Discovery', produs pentru a aniversa cei 50 de ani ai serialului, scriu cei de la variety.com.

Primul sezon al serialului „Star Trek: Discovery” are șase episoade care în prezent sunt difuzate pe CBS All Access săptămânal după ora 20:30. Așa cum a fost anunțat anterior, primul sezon va fi împărțit în două “capitole”, primul dintre care se încheie pe 12 noiembrie, iar al doilea va cuprinde șase episoade și va fi difuzat în Statele Unite începând cu luna ianuarie 2018.

CBS nu a anunțat încă câte episoadele va avea sezonul doi și nici dacă va urma același model de difuzare în două părți.

„Star Trek: Discovery” urmează călătoriile Flotei Stelare în misiunea lor de a descoperi noi lumi și noi forme de viață. Odată cu acest nou serial pentru prima oară în istoria francizei, căpitanul vasului nu va mai fi personajul principal. „Star Trek: Discovery' se concentrează pe mâna dreaptă a căpitanului, locotenent comandant Rainsford, personaj interpretat de actrița din serialul „The Walking Dead' Sonequa Martin-Green.

Alături de ei, îi vedem și pe James Frain („Dinastia Tudorilor') în rolul Sarek, Doug Jones („Labirintul lui Pan') în rolul locotenentului Saru, sau Michelle Yeoh („Tigru și Dragon') în rolul căpitanului altei nave, Shenzhou.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare