; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elite4

Serialul spaniol „Elita” se întoarce la Netflix cu sezonul 4

12 June 2021

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii serialului realizat de Netflix în Spania, „Elita' („Élite'). Sezonul 4 ajunge la Netflix pe 18 iunie, iar asta nu e tot!  Începând cu 14 iunie, pe cunoscuta platformă online vor putea fi urmărite și câteva episoade speciale adunate sub titlul „Elita – Scurte povestiri'.

Astfel, episodul din 14 iunie îi va fi dedicat lui Guzman și se numește „Guzman + Caye + Rebe', cel din 15, Nadiei („Nadia + Guzman'), cel din 16 lui Omar („Omar + Ander + Alexis'), iar cel din 17 Carlei („Carla + Samuel'), urmând ca vineri, 18, să aibă premiera mult-așteptatul sezon 4, cel mai îndrăzneț și glamouros de până acum.

În noul sezon, ale cărui filmări s-au terminat în decembrie 2020, un director sever și patru noi studenți sosesc în Las Encinas, o școală exclusivistă din Spania, marcând începutul unei serii de încurcături romantice, zvonuri periculoase, dar și al unui nou mister.

Conform collider.com, de-a lungul celor 8 noi episoade, fanii își revedea personajele preferate din sezoanele precedente: Samuel (Itzan Escamilla), Guzmán (Miguel Bernardeau), Ander (Arón Piper), Omar (Omar Ayuso), Rebeca (Claudia Salas) și Cayetana (Georgina Amorós).

 

Cine sunt noi actorii din „Elita'

Cum era de așteptat, în sezonul 4 vor apărea și câteva noi personaje – adolescenții Patrick Blanco (Manu Rios), Ari Blanco (Carla Díaz), Mencía Blanco (Martina Cariddi) și Phillippe von Triesenberg (Pol Granch), și directorul Benjamín, jucat de Diego Martín (Enrique Otegui din serialul „Velvet').
Cu peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram, Manu Rios, în vârstă de 22 de ani, este cea mai „celebră' nouă achiziție. Pe lângă apariția în emisiuni TV, actorul spaniol are o pagină YouTube foarte vizualizată.

Pol Granch (23 de ani) este un cântăreț care a ajuns în finala „X-Factor' din Spania. Tatăl său este din Franța, așa că și Granch vorbește fluent franceza.

Carla Díaz (22 de ani) a avut numeroase apariții în telenovele („Tierra de lobos', „El Príncipe', „Seis hermanas') și este pasionată de dans (părinții ei au avut o școală de dans când era mică).

Martina Cariddi (24 de ani) a avut câteva roluri minore înainte de a juca în „Elita'. Ea e Absolventă a Școlii Regale de Artă Dramatică din Madrid și vorbește fluent italiana și engleza.

 

Ce mai face Danna Paola

Actrița mexicană Danna Paola, cea care i-a dat viață Lucreciei, nu se va întoarce în sezonul 4. În aceeași situație sunt Mina El Hammani (Nadia), Ester Expósito (Carla), Álvaro Rico (Polo) și Jorge López (Valerio):

„Viața poate avea multe întorsături. Sunt foarte fericită pentru cele 3 sezoane. Lucrecia este un personaj pe care îl iubesc, care m-a fascinat și căruia mi-a plăcut să-i dau viață, m-a transformat în femeia care sunt azi. Nu sunt bună la despărțiri, niciodată nu am fost. Lu va fi în inimile tuturor mereu', spunea actrița la sfârșitul filmărilor sezonului 3.

Danna Paola a ales ca după „Elita' să ia o pauză de la actorie și să se dedice muzicii. Anul acesta, artista a lansat cel de-al șaselea album din cariera ei, „K.O', mărturisind că prima piesă inclusă pe acest material discografic, „Friend de Semana' (feat. Luísa Sonza and Aitana) a compus-o la Madrid, în timp ce filma pentru „Elita'.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Danna Paola (@dannapaola)

Totuși Danna nu a putut sta departe de Spania. Ea s-a întors în luna mai pentru filmările unui talent-show, „Top Star: Cuánto vale tu voz?', difuzat de Telecinco, pe care îl jurizează alături de Risto Mejide și de celebra Isabel Pantoja.

Se face și sezonul 5. Ce știm despre el

Serialul „Elita' va avea și sezonul 5, filmările pentru el începând deja în luna februarie a acestui an, în ciuda tuturor restricțiilor impuse de pandemie. Iar veștile bune continuă. Deadline.com anunță că actrița argentiniană Valentina Zenere („Soy Luna', „Cable Girls') și actorul brazilian André Lamoglia („Bia') s-au alăturat distribuției în acest ultimul sezonul al serialului.
Sezonul 5 va putea fi văzut la Netflix anul viitor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare