; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Snowpiercer3

Serialul „Snowpiercer”, adaptare după „Expresul zăpezii”, are trailer și dată de lansare

14 May 2020

Netflix confirmă astăzi data de 25 mai pentru lansarea serialului „Snowpiercer' și lansează trailerul noului thriller de acțiune.

Din distribuție fac parte: actrița premiată cu Oscar Jennifer Connelly (A Beautiful Mind) și Daveed Diggs (Hamilton, Black-ish), actor premiat cu Grammy și Tony Award.

Acțiunea din „Snowpiercer' se petrece la șapte ani după ce lumea a înghețat complet și se concentrează pe ultimii oameni care locuiesc într-un tren cu 1001 vagoane aflat într-o continuă mișcare, care face înconjurul globului. Diferențele dintre clasele sociale, nedreptatea și politica supraviețuirii sunt subiectele acestei adaptări pentru televiziune. Producția este bazată pe seria de romane grafice și filmul realizat de regizorul premiat cu Oscar, Bong Joon Ho („Parasite').

„Snowpiercer' este o producție Tomorrow Studios (un parteneriat Marty Adelstein și ITV Studios), alături de CJ Entertainment, care a produs filmul original. Producătorii executivi ai seriei sunt Marty Adelstein (Cowboy Bebop, Hanna) și Becky Clements (One Piece, Last Man Standing).

Producătorul și scriitorul Graeme Manson (Orphan Black) este showrunner și are rol de producător executiv alături de Scott Derrickson (Sinister, Doctor Strange), Matthew OConnor (Continuum, Tin Man) și producătorii filmului original Bong Joon Ho, Miky Lee, Tae-sung Jeong, Park Chan-wook, Lee Tae-hun și Dooho Choi. James Hawes este regizor și producător executiv.

Primele două episoade vor fi disponibile pe 25 mai și vor fi urmate de lansări săptămânale începând cu 1 iunie. Serialul va avea 10 episoade.

Puteți vedea trailerul aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare