Homepage  / Seriale / Seriale americane

„Seinfeld” se întoarce după 25 de ani. Anunțul lui Jerry Seinfeld: „Se va întâmpla ceva care …”

„Seinfeld” se întoarce după 25 de ani. Anunțul lui Jerry Seinfeld: „Se va întâmpla ceva care ...”
5

de Andreea Hentea,

La mai mult de 25 de ani de la episodul final din „Seinfeld”, considerat de multe voci cel mai reușit serial realizat vreodată, Jerry Seinfeld spune că „se va întâmpla ceva” legat de controversatul final al sitcomului, care a împărțit atunci fanii.

Ce ne pregătesc protagoniștii din „Seinfeld”

Difuzat pe 14 mai 1998, după nouă sezoane, zece premii Emmy și nenumărate alte nominalizări, episodul 173 din „Seinfeld” punea capăt unei producții de televiziune perfecte, savurate de fanii din toată lumea.

Astăzi, la mai mult de 25 de ani de la finalul serialului difuzat între 1989 și 1998, se pare că îndrăgitul sitcom ar putea avea un al doilea final, scrie variety.com.

Secretul lui Seinfeld

Întrebat recent, în timpul unui număr de stand-up de sâmbătă seara, dacă i-a plăcut finalul serialului „Seinfeld”, Jerry Seinfeld (co-creatorul său, alături de Larry David) a dezvăluit publicului din Boston că „are un mic secret” legat de finalul acestuia.

„S-ar putea întâmpla ceva referitor la acel final. Nu s-a întâmplat încă, dar exact la ce vă gândiți voi ne-am gândit deja și eu, și Larry. Veți vedea!”, a spus Jerry Seinfeld în aplauzele publicului. În 2018, celebrul comediant de stand-up își tachina de asemenea fanii, în cadrul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”, cum că o renaștere a serialului „Seinfeld” ar fi „posibilă”, dar refuza să spună mai mult.

Jerry SeinfeldIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Sitcomul campion

În episodul final al serialului „Seinfeld”, Jerry (Jerry Seinfeld), Elaine (Julia Louis-Dreyfus), George (Jason Alexander) și Kramer (Michael Richards) erau arestați și duși către închisoare. Peste 76 de milioane de oameni au urmărit atunci episodul în direct, transformându-l într-una dintre cele mai vizionate producții din istoria televiziunii.

Totuși, episodul final al serialului a primit destul de multe critici, Jerry Seinfeld însuși exprimându-și regretul față de acest final în anii următori.

Serialul-fenomen „Seinfeld” a avut chiar un fel de relansare în 2009, când Jerry Seinfeld și Larry David au încercat o revitalizare a sitcom-ului difuzat de NBC în universul serialului „Larry David, inamicul public nr. 1” / „Curb Your Enthusiasm”, lansat în 2000 și difuzat de HBO.

În sezonul al șaptelea al serialului, Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander și Michael Richards jucau într-un grupaj de mai multe episoade care reunea actorii la un deceniu după finalul „Seinfeld”, pentru a realiza împreună un nou episod special.

S-a speculat deja că recentele aluzii ale lui Jerry Seinfeld ar putea avea legătură cu un nou sezon din „Larry David, inamicul public nr. 1”, care ar fi fost deja filmat, dar care nu are, deocamdată, o dată de lansare.

Jerry Seinfeld și Jason Alexander, împreună pentru o reclamă la Super Bowl

După încheierea celebrului „Seinfeld”, Jerry Seinfeld și Jason Alexander au reluat o singură dată rolurile lui Jerry Seinfeld și George Costanza, într-o reclamă pentru Super Bowl realizată în 2014, filmată în interiorul emblematicului restaurant în care se întâlneau cei patru protagoniști.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton