; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sacrificiul Alegerea(2)

Serialul „Sacrificiul” ajunge la final. Al treilea sezon debutează astăzi la Antena 1

09 September 2020

Astăzi, de la 22.30, va debuta pe Antena 1 al treilea sezon al serialului „Sacrificiul'.

Filmările acestui sezon au fost întrerupte la jumătatea lunii martie după debutul pandemiei și au fost reluate la scurt timp după ieșirea din starea de urgență.

O parte din distribuția serialului „Sacrificul' a început deja pregătirile unui nou proiect produs de Ruxandra Ion, conform unei postări de-ale actorului Vlad Gherman, care deja se pregătește pentru un nou rol:

„Abia astept sa va pot povesti mai multe despre noul proiect, dar pana atunci puteti vedea ultimul sezon din Sacrificiul', a scris Vlad pe Instagram.

 

În cel de-al doilea sezon producția și-a schimbat protagonista. După ce Oana Cârmaciu, protagonista sezonului 1 a rămas însărcinată, producătoarea Ruxandra Ion a decis să redea povestea serialului dintr-un nou unghi apelând la o nouă față, Mădălina Bellariu, interpreta Mariei în serial.

Această producție a marcat revenirea Oanei Zăvoranu pe micile ecrane, la 15 ani de la ultimul său rol, cât și revenirea lui Dorian Popa în echipa Ruxandrei Ion, la cinci ani de când a făcut parte din serialul „Pariu cu viața'. 

Ultimul episod al celui de-al doilea sezon al serialului „Sacrificiul – Alegerea’ a fost difuzat pe Antena 1 pe 15 aprilie. În cadrul unui comunicat de presă, postul de televiziune anunța atunci că acela este ultimul episod al acelui sezon. Pe 15 martie conducerea Antenei comunica faptul că filmările producției au fost suspendate urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite.

În ultimul episod al serialului,  Eva (Maia Morgenstern) a decis sã îl pãrãseascã pe Ştefan Oprea (Claudiu Istodor), bolnav de cancer. Nici la moartea ta nu vin!’ au fost cuvintele grele pe care Eva I le-a adresat, dupã ce a aflat cã socrul sãu este cel care i-a ucis pãrinţii, iar soţul sãu i-a ascuns adevãrul timp de 27 de ani. Tot asearã, Ştefan a pregãtit şi o scrisoare de adio pentru copiii sãi, în care le spunea cã nu vrea sã fie o povarã pentru ei. Maria a decis să nu mai fugă de sentimentele pe care le are pentru Amza și i-a mărturisit că ce a simțit până să îl întâlnească pe el nu a fost iubire. Legătura dintre cei doi pare mai puternică ca niciodată, iar Maria a decis să își petreacă noaptea cu Amza. Ultimul episod al acestui sezon Sacrificiul – Alegerea i-a adus împreună pe Narcisa și Sorin. Cei doi au avut parte de multe decepții în dragoste, dar viața a aranjat lucrurile ca cei doi să se întâlnească în momentul oportun.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare