; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Que te perdone Dios… yo no

Telenovela „Să te ierte Dumnezeu, nu eu!”, cu Zuria Vega, Sergio Goyri și Rebecca Jones, intră în grila Happy Channel

12 February 2018

Să te ierte Dumnezeu, nu eu!' (“Que te Perdone Dios”) se numără printre noile seriale care vor intra în grila Happy Channel în această perioadă.

Serialul sud american este remake-ul telenovelei „Îmbrățișări pătimașe', din 2000, cu Aracely Arambula și Fernando Colunga în rolurile principale.

Producția va intra pe post luni, pe 19 februarie, la ora 17.00, imediat după ultimul episod din „Dragoste eternă' / „Vivir a destiempo' (Mexic 2013). De marți, 20 februarie, noile episoade vor putea fi urmărite de luni până vineri, de la ora 16.00 la 18.00.

Producția, difuzată în Mexic în anul 2015, îi are ca protagoniști pe Zuria Vega, Mark Tacher și Sergio Goyri. Personajele interpretate de aceștia – Abigail, Mateo și Fausto –  formează un triunghi amoros în această telenovelă.

Eric del Castillo, Sergio Goyri și Rebecca Jones, Zuria Vega, Mark Tacher, Altair Jarabo, Sabine Moussier sunt o parte dintre actorii care alcătuiesc distribuția producției Să te ierte Dumnezeu, nu eu!'. Povești de iubire interzise, invidia, trădarea, intrigile și păcatele pe care doar Dumnezeu le mai poate ierta, acestea sunt doar câteva dintre elementele cheie ale producției care va debuta pe 19 februarie la Happy Channel.

Zuria Vega și Mark Tacher

 

Zuria Vega este Abigail, o tânără frumoasă care crește fără să-și cunoască adevăratele origini. La naștere, a fost separată de mama ei – Renata (Rebecca Jones) și a ajuns în grija servitoarei Macaria (Sabine Moussier), pe care o consideră mamă. Cu toate acestea, femeia care i-a dat viață i-a fost mereu aproape, chiar dacă a fost nevoită să se mulțumească cu rolul de nașă în fața fiicei sale. Încă de mică, Abigail a fost îndrăgostită de Mateo (Mark Tacher). Acesta se căsătorește însă cu Diana (Altair Jarabo), dar își va da seama mai târziu că a făcut o mare greșeală și că adevărata lui mare dragoste este Abigail.

Rebecca Jones și Sergio Goyri

Nu accept să nu am, ce vreau, când vreau!' , este deviza lui Fausto (Sergio Goyri), un bărbat ambițios și crud, care este obișnuit să obțină tot ce își dorește, indiferent de prețul pe care trebuie să-l plătească. S-a căsătorit cu Renata în ciuda voinței ei, i-a transformat viața în calvar și a despărțit-o de cel pe care îl iubea.

Don Bruno (Eric del Castillo) este tatăl Renatei. El a fost cel care a încurajat căsătoria dintre fiica sa și Fausto.

Macaria (Sabine Moussier), femeia care o crește pe Abigail, este îndrăgostită de Fausto și este hotărâtă să se răzbune pe Renata, pentru că aceasta s-a căsătorit cu bărbatul pe care ea îl iubește. 

„Que te perdone Dios… yo no' este o telenovelă mexicană produsă de Angelli Nesma Medina pentru Televisa. 

Urmărește câteva imagini din telenovela „Să te ierte Dumnezeu, nu eu !' / „Que te perdone Dios… yo no':

Mai multe detalii despre grila de primăvară 2018 a Happy Channel, AICI.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare