; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serban Pavlu

Serialul românesc „Umbre” revine pe micul ecran cu sezonul al doilea. Va putea fi văzut la HBO

02 October 2017

Cel de-al doilea sezon al celui mai popular serial original HBO Europe, produs în România, „Umbre', va avea premiera în exclusivitate la HBO și pe HBO GO pe 12 noiembrie 2017 în 17 țări.

 

„Umbre II' poartă semnătura scenaristului și regizorului Bogdan Mirică. Două din cele 6 episoade ale noului sezon sunt regizate de Igor Cobileanski. Noul sezon va avea 6 episoade și este scris și regizat de Bogdan Mirică, cel care semnează și regia alături de Igor Cobileanski. Imaginea poartă semnătura lui Andrei Butică.

Acest sezon va putea fi urmărit în toate țările din Europa în care HBO operează: România, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Republica Cehă, Muntenegru, Macedonia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Bosnia și Hertegovina, dar și Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda și Spania.

Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu în momentul în care, pentru a scăpa din situația complicată în care se află, face o înțelegere cu Toma – capul mafiei constănțene – ca să-l lichideze pe Căpitanu. Dar odată ce află că fiica sa, Magda, așteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-și păstreze promisiunea și ce consecințe vor avea deciziile sale? Pentru a face lucrurile și mai complicate, în ecuație apare un nou jucător – Emilian – un polițist cu personalitate volatilă, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale. Când lucrurile par să scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Căpitanului și adevăratul cap al lumii interlope bucureștene.

Din distribuția serialului fac parte: Șerban Pavlu (Relu), Maria Obretin (Gina), Andreea Vasile (Nico), Dan Hurduc (Chuckie), Mădălina Craiu (Magda), Gabriel Huian (Teddy), Doru Ana (Căpitanu), Dorel Vișan (Toma).

Acestora li se alătură Laurențiu Brănescu („6,9 pe scara Richter') în rolul lui Emilian, un om al legii vanitos și malefic; Silvana Mihai („6,9 pe scara Richter') care o va interpreta pe Sasha, o fostă colegă de liceu a lui Teddy; Mihai Călin („Roxanne', „Q.E.D.', „Valea Mută'), în rolul lui Sebastian, un bărbat în aparență cald și atent; și Costel Cașcaval („Câini'), în rolul lui Nicu, fratele Căpitanului.

Producătorul executiv al serialului este Wayne Henry iar producători sunt Alina David, HBO, și Dragoș Vîlcu, Multi Media Est. Steve Mathews și Antony Root sunt producători executivi din partea HBO Europe.

Primul sezon al serialului „Umbre' este disponibil în întregime pe HBO GO.

Trailerul celui de-al doilea sezon poate fi vizionat aici:

 

 

 Vezi galeria foto >

Credit foto: Adi Marineci pentru HBO

Save

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare