; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liber ca pasarea cerului (4)

Serialul românesc „Liber ca pasărea cerului”, cu Marius Florea Vizante și Ștefan Bănică, revine pe micul ecran. De când îl putem vedea

08 March 2021

Dacă v-a fost dor de serialul „Liber ca pasărea cerului' (2019), cu Marius Florea Vizante și Ștefan Bănică, producția se reîntoarce pe micul ecran în luna martie.

De sâmbătă, 20 martie 2021, Antena Stars va difuza de la ora 19.00, serialul românesc de comedie „Liber ca pasărea cerului', cu Marius Florea Vizante și Ștefan Bănică în rolurile principale.

Producția este o savuroasă comedie de situații care spune povestea a doi prieteni din copilărie, Ducu (Marius Florea Vizante) și Orlando (Ștefan Bănică). Aceștia se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză.

Atât pentru Orlando, un pierde-vară pentru care viața este o nesfârşită aventură, cât și pentru Ducu, un meteorolog timid și ușor aiurit care își pierde serviciul, casa, mașina și e pe cale să divorțeze, libertatea pare să aibă sensuri diferite.

Antena Stars va difuza serialul „Liber ca pasărea cerului' sâmbăta, de la ora 19.00, și în reluare lunea, de la ora 16.00.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare