; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fructul oprit

Serialul românesc „Fructul oprit” începe la Antena 1. Premiera, în această seară

11 January 2018

Noul serial românesc anunțat de Antena 1, „Fructul oprit', va avea premiera oficială în această seară.

UPDATE. Potrivit ultimelor modificări de program transmise de Antena 1, primul episod al serialului românesc „Fructul oprit' este programat luni, 15 ianuarie, de la ora 20.00, iar următorul episod este așteptat la tv abia lunea următoare, pe 22 ianuarie, de la aceeași oră. Initial, ziua in care ar fi trebuit sa aiba loc premiera celui mai nou serial romanesc de pe micile ecrane fusese stabilita ca fiind cea de miercuri, 17 ianuarie.

Serialul, o adaptare după o poveste turcească, este produs de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Din distribuție fac parte Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, Carmen Tănase, Adrian Titieni, Michaela Prosan, Petru Octavian Păun, Marian Râlea și Adriana Trandafir, Doru Ana și Adriana Șchiopudar și Mihai Călin. De asemenea, un rol îi revine și Alinei Pușcaș, cunoscuta prezentatoare a show-ului „Te cunosc de undeva!'. „«Fructul Oprit» este o nouă provocare pentru mine și  împlinirea unei dorințe de a juca din nou. Îmi era dor de actorie!', declara Alina în toamna anului trecut.

Despre noul serial al Antenei 1, un alt membru al distribuției, Vlad Gherman, se declara recent convins că producția va surprinde plăcut telespectatorii. „Un serial de ficțiune care nu s-a mai făcut până acum în România, este total diferit față de celelalte proiecte pe care doamna Ruxandra Ion le-a făcut și, dacă mă întrebați pe mine, probabil este unul dintre cele mai bune pe care o să le facă dânsa. Deci, trebuie să vă uitați.' , promite acesta.

Cătălin Simioană și Alexandru Durac sunt cei doi directori de imagini care completează echipa de producție a noului serial „Fructul oprit' de la Antena 1.

Galerie cu imagini de la filmările pentru „Fructul oprit':

 Vezi galeria foto >

Sursa: https://www.facebook.com/Fructul-Oprit-139003716867936/

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare