; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Warrior

Serialul „Războinicul” a fost reînnoit cu încă un sezon! Ce schimbări apar

16 April 2021

La cinci luni de la finalul sezonului al doilea din „Războinicul', în original „Warrior' (2019), producția a primit undă verde pentru încă un sezon, iar Warner a hotărât să plaseze drama de arte marțiale pe platforma sa de streaming, HBO Max.

Serialul „Războinicul' a avut la bază o idee a lui Bruce Lee și a fost creat de Jonathan Tropper (responsabil și pentru „Banshee'). Proiectul data din 1971, când actorul Bruce Lee (1940 – 1973) a făcut o schiță de serial, intitulată „The Warrior', despre un maestru de arte marțiale ajuns în America anilor 1800. Dar studiourile cărora le-a fost prezentat la acea vreme (Warner Bros. și Paramount) nu s-au arătat interesate.

La peste patru decenii, în 2015, fiica lui Bruce Lee, Shannon Lee, a avut mai mult noroc. Perfect Storm Entertainment a bătut palma cu Bruce Lee Entertainment cel puțin pentru un prim sezon de 10 episoade, produs pentru Cinemax, iar Justin Lin („Fast & Furious', „True Detective') a fost angajat ca regizor. Au fost până acum cel puțin două sezoane, care-au fost difuzate și la noi, pe Cinemax, și e disponibil și pe platforma HBO GO.

Este povestea lui Ah Sahm (Andrew Koji), un specialist în arte marțiale, care debarcă în San Francisco, în a doua jumătate a secolului 19, și se trezește în Cartierul Chinezesc în plin conflict între clanurile chineze care-și dispută supremația asupra activităților ilegale.

Acum, după două sezoane și o nominalizare la Emmy, Warner a comandat încă un sezon.

«Warrior» a prezentat telespectatorilor o lume aparte, venită din trecut, cu o acțiune dinamică, o poveste pertinentă și o distribuție condusă magistral de Andrew Koji. Suntem mai mult decât nerăbdători să vedem un nou capitol al acestei povești', a comentat șeful HBO, Casey Bloys, într-un comunicat.

La rândul ei, Shannon Lee, fiica lui Bruce Lee, a declarat:

„Sunt încântată de oportunitatea de a face încă un sezon și mulțumim HBO Max pentru că a înțeles importanța acestei povești. Știu că tatăl meu zâmbește în acest moment văzând serialul la care a visat de atâta vreme'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare