; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rămâi cu mine

Serialul “Rămâi cu mine” va fi difuzat din nou la HBO

26 October 2014

Rămâi cu mineHBO reia, duminica aceasta, de la ora 22.15, difuzarea celui de-al doilea serial produs de HBO Europe, „Rămâi cu mine'.

Povestea promite să fie mai alertă ca cea din „În derivă' (care prezenta episodic doi-trei interlocutori pe o canapea): 50% dintre filmări sunt interioare, 50% exterioare şi reuşeşte să te lase, de la un episod la altul, în suspans. Citeşte mai multe despre filmări, aici.

Rămâi cu mine' urmăreşte relaţiile complexe dintre oameni şi încercările lor de a se cunoaşte pe sine şi pe cei din jur. Într-un oraş dinamic şi plin de culoare, opt tineri singuri caută dragostea, prietenia şi, mai mult, se caută pe sine. Unii dintre ei vor găsi ceea ce îşi doresc, în timp ce alții vor continua căutarea.

Rămâi cu mine', în cifre

Filmările pentru serialul ce urmează să fie lansat la finele anului la HBO au durat 11 săptămâni şi s-au desfăşurat în 57 de locații, aflate, în mare parte, în București. La filmări au participat 70 de actori și peste 600 de figuranți și au fost folosite peste 400 de costume.

Cele 13 episoade ale serialului propun o nouă perspectivă asupra oraşului şi sunt menite să arate o imagine vie, optimistă şi frumoasă a Bucureștiului.

Distribuţia este formată din…

În rolurile principale telespectatorii îi vor putea vedea pe Iulia Lumânare, Aureliu Surulescu, Monica Ciută, Andi Vasluianu,  Cosmina Stratan, Antonia Ionescu Micu, Lucian Ifrim, Andreea Gheorghe.

Din distribuţia serialului mai fac parte: Nataşa Raab, Nicole Duţu, Nicodim Ungureanu şi Stela Popescu.

Pe lângă actorii români, în serial mai apar și William Hope (“Sherlock Holmes”, “The Whistleblower”), actorul canadian cunoscut mai ales pentru rolul locotenentului Gorman din filmul “Aliens”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare