; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Profu`

Serialul „Profu’” se apropie de aventurile finale. Când se termină sezonul 2 la Pro TV

14 April 2021

Cel de-al doilea sezon al serialului „Profuʼ', difuzat în serile de joi la Pro TV, ajunge la final pe 22 aprilie. Aceste episoade s-au filmat la începutul lui 2020, terminându-se chiar înainte de declanșarea pandemiei de coronavirus. 

Povestea e din ce în ce mai captivantă și sper să îi bucure și mai mult pe spectatorii noștri', spunea Andi Vasluianu, care-l interpretează pe Mihai Iacob aka Mișu în serialul de la Pro TV. 

„Se pare că Mișu și Ana au trecut clasa, poate iau și un premiu sau se califică la vreo olimpiadă în sezonul 2. Dacă nu, poate măcar se cuplează. Vedem!', declara și Aida Economu, interpreta Anei, profesoară de literatură.

De-a lungul acestui sezon, Ana și Mișu duc la un alt nivel relația lor de dragoste, însă apele nu sunt clare între ei. Se iubesc, dar încă nu sunt siguri de situația dintre ei.

Povestea de dragoste dintre Mișu (Andi Vasluianu) și Ana Casian (Aida Economu) mai are ceva de tras, dar ce știm sigur e că se lasă cu o cerere în căsătorie la final de sezon: Mugur (Cosmin Natanticu), și el profesor în liceu, care a suferit o transformare spectaculoasă de caracter în acest sezon, o cere de soție pe profa Emilia Codoiu (Alina Mândru). Cât despre un viitor sezon 3, încă nu se știe nimic, dar „sper că se va filma, văzând ce succes are sezonul 2', ne-a spus Cosmin Natanticu. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare