; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Profu si Ana Casian

Serialul „Profu`” ajunge la final. Când va fi difuzat ultimul episod

19 November 2019

Serialul „Profu`'. cu Andi Vasluianu în rol principal, ajunge astăzi la final. În această seară, Profu` intră într-o altercație cu un taximetrist după ce acesta îl agresează pe Nuni, unul dintre elevii săi, pentru simplul fapt că este de etnie. La scurt timp după incident, televiziunile au dat publicității imagini de pe camerele de supraveghere cu bătaia și au început să-l caute pe cel care l-a salvat pe tânăr. Cum reacționează Mișu când vede imaginile la TV, dar și cine le spune jurnaliștilor că Mișu este eroul care a salvat adolescentul, vedem astăzi, de la 21:30, la PRO TV.

 

În momentul în care televiziunile vor vrea să vorbească cu Mișu despre altercația în care a fost implicat, Profu` va recunoaște că a reacționat din prejudecată:

'Adevărul e că am ieșit nu să-l salvez pe Nuni, am ieșit din prejudecată. Am ieșit pentru că am eu un fel de ură pentru taximetriști, nu știu de ce. Probabil de la știri proaste. Cred că asta ne definește pe noi românii, nu lenea, nu nesimțirea sau mai știu eu ce, prejudecata. Noi suntem români aici pe veci stăpâni, nu? Avem ce avem cu țiganii, cu ungurii că ne fură țara, cu chinezii că au venit și atât. Cred că cel mai bine ar fi să ne închidem în casă și să citim 'O scurtă istorie a românilor' de Neagu Djuvara, până mâine, ca să știm din ce neam ne tragem', a spus Profu`. 

 

Cum va evolua relația dintre Mișu și Ana, dar și cum va încerca mama Anei să se bage între ei, vedem astăzi, de la ora 21:30, în Profu`. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare