; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

LAST SHIP, THE

Serialul postapocaliptic „Ultima navă” ia startul la TNT

09 October 2015

„Ultima navă'/„The Last Ship' – începând din 11 octombrie, serialul va fi difuzat de postul TNT (fostul TCM) în fiecare duminică, de la ora 22.00 – propune un voiaj la bordul  USS Nathan James, distrugătorul american aflat sub comanda lui Tom Chandler (Eric Dane).

Eric 22967_002_1995 Rhona and Adam 22967_002_2002

După ce o pandemie ucide 80% din omenire, cei 218 membri ai echipajului pornesc în căutarea unui antidot. În primă fază, misiunea lor este îngreunată de confruntările armate cu renegații ruși și un sabotor infiltrat printre ei.
Eric Dane a renunțat la rolul doctorului Mark Sloan, alias McSteamy, din „Anatomia lui Grey' pentru a se dedica acestui proiect, o decizie care s-a dovedit inspirată pe plan profesional – în curând, el va începe filmările pentru sezonul al treilea.
Actorul își explică succesul „Ultimei nave' prin faptul că este mai mult decât un serial despre supraviețuire. „Dacă ar fi fost numai despre asta, am fi găsit o insulă tropicală și ne hrăneam cu nuci de cocos până la final. Este despre prezervare. Prezervarea a ceea ce a rămas din societate și omenire, salvarea lumii', a declarat acesta, potrivit channelguidemag.com.
„Ultima navă' este adaptarea pentru micile ecrane a romanului omonim publicat de William Brinkley (fost ofițer în timpul celui de-al Doilea Război Mondial) în 1988. Producătorii serialului au colaborat cu Marina americană, care le-a pus la dispoziție două nave, alături de figurația formată din marinari autentici.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare