; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chicago Fire

Serialul „Pompierii din Chicago”/„Chicago Fire”, în premieră la Diva

12 October 2014

Primul sezon al serialului „Pompierii din Chicago' începe la DIVA pe 12 octombrie. În fiecare duminică, de la ora 21:00, vor fi difuzate câte două episoade.

Chicago Fire

Noua serie pătrunde în viețile cotidiene ale unei echipe de adevărați eroi, dedicați unei meserii nobile. Pentru pompierii, paramedicii și echipele de salvare de la Cazarma de Pompieri 51 din Chicago nu există slujbă mai stresantă, mai periculoasă, dar şi mai palpitantă.

Pompierii și membrii echipelor de salvare au reputaţii şi ego-uri mari, sunt sub presiune şi trebuie să ia decizii de moment importante, aşa că, inevitabil, ajung la certuri. Dincolo de aceste momente de tensiune ei rămân, însă, o familie, iar atunci când vine vorba despre muncă lasă certurile deoparte şi fac totul pentru ceilalţi colegi.

În „Pompierii din Chicago' joacă Jesse Spencer („Dr. House'), Taylor Kinney („The Vampire Diaries'), Eamonn Walker („Oz'), Monica Raymund („Lie to Me'), David Eigenberg („Sex and the City') și mulți alții.

În primul episod al serialului facem cunoștință cu personajele principale. Când, în urma unei tragedii, unul dintre pompieri își pierde viața, toţi încep să arunce vina de la unul la altul. Lt. Matthew Casey (Jesse Spencer), care este responsabil de maşina de pompieri, încearcă să meargă mai departe, dar se contrează cu obraznicul Lt. Kelly Severide (Taylor Kinney) din echipa de salvare – şi fiecare dă vina pe celălalt pentru pierderea suferită.

În plus, fără ştirea colegilor lui, Casey este în toiul despărţirii de Hallie (Teri Reeves). Secţia de pompieri îi mai include pe şeful de batalion Wallace Boden (Eamonn Walker), un pompier veteran, care are de luat nişte hotărâri personale importante, paramedicii Gabriela Dawson (Monica Raymund) şi Leslie Shay (Lauren German), care sunt foarte apropiate şi trec împreună prin situaţii periculoase, Peter Mills (Charlie Barnett), un tânăr absolvent al Academiei, care are în spate un şir lung de generaţii de pompieri și Christopher Herrmann (David Eigenberg), un pompier cu experienţă, care îşi pierde casa din cauza datoriilor şi trebuie să se mute cu întreaga familie la socri.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare