; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poldark_serial

Serialul „Poldark” vine pe 22 aprilie la Happy Channel

20 April 2018

Din 22 aprilie, un nou serial intră în grila postului Happy Channel, „Poldark'. Producţia, a cărei poveste este plasată în secolul al XVIII-lea, va fi difuzată în fiecare duminică de la ora 20.00.

 

În martie 2015, Poldark' a fost lansat la postul britanic BBC, iar din 22 aprilie va putea fi văzut şi pe micile noastre ecrane duminica, câte două episoade. Serialul, care are la bază celebrele romane ale lui Winston Graham, s-a bucurat din plin de atenția publicului, fiind difuzat în Marea Britanie, Noua Zeelandă, Norvegia, Finlanda, Suedia, Japonia, dar și în alte zone ale lumii.

Actorul Aidan Turner joacă rolul principal în acest serial. El este Ross Poldark, un ofițer al armatei Marii Britanii, care se întoarce acasă, în Cornwall, după Războiul American de Independență (1775-1783). Ross se trezește într-o lume total schimbată față de cea pe care o lăsase în momentul în care a plecat, fiind crezut mort de rude și apropiați. Elizabeth Warleggan (Heida Reed), marea lui iubire, urmează să se căsătorească cu vărul lui. Își găsește tatăl mort, care nu i-a lăsat moștenire mai nimic, în afară de o mină părăsită. Ross este nevoit să lupte pentru a-și construi o nouă viață, din care inamicii nu lipsesc. El întâlnește dragostea și speranța atunci când se așteaptă cel mai puțin. O cunoaște pe Demelza (Eleanor Tomlinson), pe care o ia la el în casă pentru a se ocupa de bucătărie, dar în timp, relația lor ajunge la un alt nivel.

 

În prezent, Aidan Turner şi colegii săi filmează pentru sezonul 4 al serialului, care va fi lansat în Marea Britanie la începutul verii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare