; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Perry Mason (2)

Serialul „Perry Mason”, cu Matthew Rhys în rolul principal, are premiera azi la HBO

22 June 2020

Serialul original HBO Perry Mason, cu Matthew Rhys, câștigător al premiului Emmy®, în rolul principal, are premiera azi la HBO și pe HBO GO. 

 

1931, Los Angeles . În timp ce restul țării se chinuie să supraviețuiască marii crize financiare, LA înflorește.  Când cazul deceniului ajunge la ușa lui Perry Mason, goana pentru a afla adevărul devine neîntreruptă și principalul său scop.

 

Matthew Rhys este Perry Mason, un detectiv particular care trăiește de la un caz la altul și care este bântuit de amintirile din război, John Lithgow este Elias Birchard E.B.' Jonathan, un avocat cu probleme și prietenul lui Mason, Juliet Rylance este Della Street, secretara lui E.B., Tatiana Maslany este sora Alice McKeegan, lidera unei congregații, Chris Chalk este Paul Drake, un polițist ambițios, și Shea Whigham este Pete Strickland, care este angajat de Mason sa-l ajute în diferitele sale anchete.

 

Din distribuție mai fac parte Stephen Root, Gayle Rankin, Nate Corddry, Veronica Falcón, Jefferson Mays, Lili Taylor, Andrew Howard, Eric Lange și Robert Patrick.

 

Serialul este creat de Rolin Jones și Ron Fitzgerald și este bazat pe personajele create de Erle Stanley Gardner. Producători executivi sunt Amanda Burrell, Robert Downey Jr., Susan Downey, Ron Fitzgerald, Joe Horacek, Rolin Jones și Timothy Van Patten, care este și regizorul serialului; co-producători executivi sunt Aida Rodgers; producător: Matthew Rhys. 

 

Câte un episod din cele 8 va fi disponibil în fiecare luni pe HBO GO și va fi difuzat la HBO de la 04:00 și 20:00.

Primul episod poate fi urmărit aici.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare