; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Landscape 1510765603 14268154 high res peaky blinders iv

Serialul „Peaky Blinders” va fi continuat pe marile ecrane

15 November 2018

Unul din regizorii serialului „Peaky Blinders' a precizat, potrivit celor de la DailyMail, că serialul va fi continuat pe marile ecrane. Otto Bathurst, unul din regizorii care au lucrat la primul sezon au spus că cel care a creat „Peaky Blinders' scrie deja un scenariu pentru pelicula care cel mai probabil va avea același nume. 

Știrea vine după ce actorul Cillian Murphy, cel care îi dă viață în serial lui Thomas Shelby,  a recunoscut că șefii show-ului au câteva „idei' și este „curios' să vadă continuarea.  

Otto a susținut, de asemenea, în 2016 că s-au vorbit despre a face un film și a reiterat anul trecut că se va întâmpla “probabil”. MailOnline a contactat un purtător de cuvânt al BBC pentru comentarii. Detaliile despre poveste și distribuție nu au fost dezvăluite, dar starul Cillian pare a fi intrigat de modul în care drama va fi transformată pentru ecranul mare.

 

 

 

Între timp distribuția serialului filmează sezonul cinci, care va fi lansat anul viitor  la BBC One. Presa zvonea la începutul anului că acesta ar fi ultimul sezon al serialului, însă, potrivit Deadline.com serialul va ajunge probabil la final în sezonul șapte. 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare