; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Peaky blinders season 5

Serialul „Peaky Blinders” ajunge la final. Au început filmările pentru ultimul sezon

19 January 2021

Drama de succes a BBC „Peaky Blinders' se va încheia după cel de-al șaselea și ultimul său sezon, dar creatorul și scriitorul Steven Knight a promis că povestea „va continua într-o altă formă'.

 

Serialul britanic despre o renumită bandă de gangsteri care făceau legea în anii ’20, în Anglia posteblică. Cu Cillian Murphy („Inception'), Sam Neill („The Tudors') și Helen McCrory („Harry Potter') în distribuție, ajunge la final după încheierea celui de-al șaselea sezon. Creată de Steven Knight și cu Cillian Murphy în rolul principal, seria de crime britanice de epocă urmărește povestea lui Tommy Shelby (Murphy) și exploatările familiei sale în anii 1920 din Birmingham. După ce a avut premiera în 2013, spectacolul a câștigat popularitate când a început să fie difuzat pe Netflix.

 

Sfârșitul sezonului 6 este o surpriză pentru toată lumea. Anterior, creatorul serialului a declarat pentru Entertainment Weekly în 2019 că: „Peaky Blinders' ar urma să aibă sezonul 7. Cu toate acestea, întârzierea unui an în producție din cauza pandemiei este probabil să fi accelerat planurile de încheiere cu sezonul 6, care se va difuza probabil la sfârșitul anului 2021 sau chiar la începutul anului 2022, în funcție de cât de repede producția poate finaliza filmările pe fondul crizei de virus din Marea Britanie.v

 

„Peaky blinders' va continua „într-o altă formă' 

 
Chiar dacă serialul care a debutat în 2013 se pregătește de final, Steven Knight a declarat luni că producția va fi continuată „într-o altă formă'.

„Peaky s-a întors”, a spus Knight într-un comunicat. „După întârzierea producției forțate din cauza pandemiei COVID, găsim familia în pericol extrem și miza nu a fost niciodată mai mare. Credem că aceasta va fi cea mai bună serie dintre toate și suntem siguri că fanii noștri uimitori o vor adora. În timp ce serialul va ajunge la final, povestea va continua într-o altă formă. “

 
Nu se știe însă dacă se dorește crearea unui lungmetraj sau a unui spin-off. 

 În trecut, Steven Knight declara tot pentru Entertainment Weeky că urmarea serialului ar putea fi un lungmetraj susținând că: „este o posibilitate puternică'. 

 

De o posibilă continuare se discută încă de acum doi ani. În 2018, unul din regizorii serialului „Peaky Blinders' a precizat, potrivit celor de la DailyMail, că serialul va fi continuat pe marile ecrane. Otto Bathurst, unul din regizorii care au lucrat la primul sezon au spus că cel care a creat „Peaky Blinders' scrie deja un scenariu pentru pelicula care cel mai probabil va avea același nume.  
 

Producția pentru al șaselea și ultimul sezon al Peaky Blinders este în curs de desfășurare în conformitate cu liniile directoare guvernamentale din Marea Britanie.

 

 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare