; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hooten and the Lady,Landscape Key Art© Sky 1.

Serialul „Pe urmele misterelor” (DIVA) a ajuns la ultimul episod

09 May 2017

Serialul britanic „Pe urmele misterelor' se apropie de final: ultimul episod va fi difuzat la DIVA marți, 9 mai, la ora 21:00.

Episodul final este intitulat „The Caribbean'. Mai este foarte puţin timp până la nunta lui Alex, iar ea nu a mai auzit nimic de Hooten de la evenimentele mortale din Cambodgia. Când află că acesta este pe o insulă idilică din Caraibe, cu jumătate din harta care ar duce la comoara piraților îngropată de Căpitanul Henry Morgan, nu poate rezista şi ia avionul pentru a i se alătura. Logodnicul ei, Ed, nu este de acord şi e îngrijorat că spiritul ei aventurier o ţine departe de altar.

Serialul britanic al cărui titlu original este „Hooten & The Lady' e poveste plină de aventură, acţiune şi dramatism, care îi are în rolurile principale pe Michael Landes (Hooten) şi Ophelia Lovibond (The Lady) şi care spune povestea unor aventurieri care umblă prin lume, în căutare de comori ascunse. În serial joacă, în rolul distinsei Lady Lindo-Parker, și celebra actriță Jane Seymour. 

Nu pierdeți marți, 9 mai, la 21:00, ultimul episod al seriei „Pe urmele misterelor', exclusiv la DIVA

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare