; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul “Pablo Escobar – baronul răului” (Look TV), premiat alături de Dallas

04 April 2013

“Pablo Escobar – baronul răului”,  difuzat de LOOK TV în fiecare sâmbată şi duminică, de la ora 20.00,   este singurul serial de origine latină selectat în top 50 producţii TV ce au schimbat industria TV la nivel global conform thewit.com (World Information Tracking), pe baza topului realizat de comunităţile MIPTV şi MIPCOM (The world’s entertainment content market), cel mai mare târg de formate de entertainment din Europa.

The Wit, agenţia suedeză  ce analizează tendinţele din televiziunea globală, va prezenta lista în timpul ediţie care marchează cea de-a 50-a aniversare de la înfiinţarea MIPTV,  şi va premia serialul “Pablo Escobar – baronul răului” ca fiind una dintre cele mai influente producţii din ultimii ani.

Lista include producţii clasice precum: Roata Norocului (The Wheel of Fortune), serialele “Columbo”, “Star Trek”, “Dallas” şi “Jeopardy”, care, chiar după foarte mulţi ani de la prima difuzare, continuă să influenţeze chiar şi tinerele generaţii.

Acest serial prezintă povestea lui Escobar spusă cu un profund respect faţă de victimele sale, faţă de cei care au luptat şi s-au opus puterii sale distructive. Noi spunem povestea având capacitatea de a privi istoria de la distanţă, pentru a o prezenta într-un mod corect, obiectiv' a declarat Juana Uribe, producătorul general şi Vice Preşedinte Caracol TV, care a acceptat provocarea de a realiza acest proiect grandios, filmat în 500 de locaţii, cu concursul a peste 1.500 de actori.

The Wit s-a referit la serial ca având un impact puternic în reţelele sociale din America Latină în 2012, iar difuzarea primului episod a fost unul dintre cele mai comentate evenimente din lume.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare