; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The outsider hbo

Serialul „Outsider”, anulat de HBO după un sezon

12 November 2020

„Outsider' – ecranizarea bestsellerului „Străinul', de Stephen King (publicat în Armada powered by Nemira la finalul anului 2019) a fost anulat de HBO după doar un sezon. 

Vestea vine la 9 luni de la debutul producției pe micile ecrane. Potrivit unor surse citate de publicația Variety, MRC, compania producătoare, urmează să cumpere sezonul 2 pentru fi difuzat în alte rețele de streaming. 

 

Anularea serialului  surprinde, potrivit aceleiași surse, întrucât producția a avut un rating foarte mare. De asemenea, finalul seriei a fost cel mai vizionat al unui prim sezon, față de alte seriale difuzate de HBO. 

„Ne-am bucurat de colaborarea noastră cu Richard, Jason, Andrew și echipa MRC și le dorim mult să continue lumea creată de genialul Stephen King', a declarat un purtător de cuvânt al HBO într-o declarație obținută de Variety.

 
 

Străinul este începe cu o crimă oribilă și o investigație încâlcită. Cadavrul unui băiețel de 11 ani e găsit într-un parc. Martorii oculari și probele îl indică, fără urmă de îndoială, drept autorul crimei pe unul dintre cei mai îndrăgiți cetățeni ai orașului Flint. Terry Maitland este antrenor de baseball, profesor de engleză, soț și tată a două fete. Detectivul Ralph Anderson îl arestează imediat, iar cazul pare rezolvat. Însă apar detalii noi, care cresc suspansul și tensiunea în întreaga comunitate. Bărbatul are un alibi perfect. Așa că întrebarea este: cum poate fi un om în două locuri, în același timp? Răspunsurile vor șoca cititorii și spectatorii serialului, oricât de obișnuiți ar fi deja cu poveștile tulburătoare imaginate de maestrul Stephen King.

Jason Bateman este producător executiv Aggregate Films/ și regizor al primelor două episoade, iar Ben Mendelsohn este producător și actorul principal. Primul sezon a avut 10 episoade și a avut premiera la HBO pe 13 ianuarie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare