; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

OITNB S7 PRODUCTION STILL 2

Serialul „Orange is the New Black” a ajuns la ultimul sezon. Puteți vedea aici trailer-ul și afișul

01 July 2019

O culoare ne-a adus împreună, o culoare a inspirat schimbarea, o culoare a început o mișcare, o culoare ne-a dat speranță. Cel de-al șaptelea și ultimul sezon din „Orange is the New Black' va avea premiera pe Netflix pe 26 iulie.

În acest sezon, actorii și creatorii „Orange Is The New Black' au adus un omagiu fanilor pasionați care au iubit acest serial de-a lungul anilor și au oferit Armatei Orange ocazia să creeze afișul pentru ultimul sezon. Zece artiști talentați și diverși din mai multe țări – Marea Britanie, Armenia, Brazilia, Italia și Statele Unite – au fost aleși de pe rețelele sociale pentru a le fi prezentate creațiile pe autobuze, clădiri și în campanii din toată lumea, pentru a sărbători cel de-al șaptelea și ultimul sezon.

„Orange Is The New Black' a început într-o epocă extraordinară a televiziunii și timp de șase sezoane de neuitat a abordat fără teamă unele dintre cele mai dificile, relevante și umane povești din zilele noastre. În ultimul sezon, doamnele din penitenciarul Litchfield s-au împăcat cu faptul că închisoarea le-a schimbat pentru totdeauna. Piper se confruntă cu viața în libertate, în timp ce viața din Max, la fel de coruptă și nedreaptă ca întotdeauna, continuă fără ea. Prietenia dintre Taystee și Cindy se află în balanță, în timp ce pedeapsa ei cu viața se conturează, Gloria și ajutoarele ei de la bucătărie se confruntă cu adevărul crud al obsesiei pentru profit adus de Polycon, în timp ce restul personajelor aleargă după droguri sau idealuri și se confruntă cu realitatea locului lor în lume.

Puteți vedea aici trailer-ul ultimului sezon din „Orange is the New Black':

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare