; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sharp Objects (2)

Serialul „Obiecte ascuțite”, cu actrița Amy Adams în rolul principal, are premiera în iulie, la HBO

21 June 2018

Sharp Objects / Obiecte ascuțite, serialul original HBO bazat pe romanul scris de Gillian Flynn, va avea premiera luni, 9 iulie, la HBO și HBO GO.

 

Bazată pe primul roman al lui Gillian Flynn (producător executiv al serialului), miniseria HBO Sharp Objects/Obiecte ascuțite spune povestea fascinantă a Camillei Preaker, o jurnalistă care lucrează la ziarul St. Louis Chronicle. După o copilărie dificilă, Camille se mută din orașul său natal, Wind Gap. Editorul ei o trimite, însă, înapoi în Wind Gap pentru a scrie despre disparițiile suspecte a două fetițe. Odată cu întoarcerea în micul oraș și în casa mamei sale, Camille revine la vechile ei obiceiuri autodistructive.

 

Amy Adams interpretează rolul principal în primul său proiect de televiziune. Din distribuție mai fac parte Patricia Clarkson, care o interpretează pe Adora, mama Camillei, Chris Messina este Richard, Eliza Scanlen este Amma, sora lui Camille, Elizabeth Perkins o joacă pe Jackie ONeele, Matt Craven îl interpretează pe șeriful Vickery și Miguel Sandoval este Curry, editorul lui Camille, care a ajutat-o în perioada căderilor ei nervoase.

 

Miniseria are 8 episoade de câte o oră, toate sunt regizate de Jean-Marc Vallée (Big Little Lies / Marile minciuni nevinovate, Wild / Sălbăticie și Dallas Buyers Club).

 

Primul episod va avea premiera la HBO și pe HBO GO luni, 9 iulie, de la ora 04:00 (la ora 20:00 va fi redifuzat la HBO).

Trailer-ul poate fi urmărit aici.

 

Sinopsisul primului episod:

Camille Preaker, jurnalistă la St. Louis Chronicle, este trimisă în orașul ei natal Wind Gap ca să scrie un articol despre două fete dispărute, dintre care una a fost găsită moartă și se presupune că a fost ucisă. Cazul care o aduce pe Camille alături de mama ei sufocantă, Adora, tatăl ei vitreg, Alan Crellin, și sora ei vitregă, Amma, scoate la suprafață amintiri traumatizante din copilărie, inclusiv moartea lui Marian, sora mai mică a lui Camille, când aceastea erau la școală.

Torturată de trecut și căutându-și refugiu în alcool, Camille reușește să se alăture detectivului Richard Willis și șefului poliției Vickery în căutarea pistelor care ar putea oferi detalii despre cele două fete dispărute.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Amatori de seriale? Ce producții noi vin pe HBO România și pe Cinemax în luna iulie

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare