; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristina Ciobanasu_Vlad Gherman

Serialul „O grămadă de caramele” va avea premiera și la Antena 1, și la Happy Channel

07 September 2017

Continuare a producției filmate integral cu telefonul „Când mama nu-i acasă', „O grămadă de caramele' va avea dublă premieră: primul episod al serialului va fi difuzat și de Antena 1, și de Happy Channel.

Happy Channel a anunțat deja data de lansare a noii producții, luni, 18 septembrie, așa cum TVmania a scris aici, dar astăzi, în cadrul evenimentului de lansare a serialului, s-au făcut mai multe precizări.

Carmen Tănase, actrița care o interpretează pe bunica Smaranda, a declarat că „O grămadă de caramele' va avea premiera duminică, 17 septembrie, de la ora 18.00, la Antena 1, urmând ca, a doua zi, luni, 18 septembrie, Happy Channel să difuzeze de la 18.00 primele două episoade.

Apoi serialul, filmat integral cu telefonul mobil, va putea fi urmărit lunea și marțea de la 19.00, numai la Happy Channel.

Producătoarea Ruxandra Ion a adăugat că serialul este o trilogie, prima parte se numește „Blestemul' și începe acum, pe 18 septembrie, a doua – „Păcatul' și va fi difuzată tot în această toamnă. Despre a treia parte încă nu ni s-au dat amănunte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare