; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Collection

Serialul „Noua colecție” („The Collection: The Deal”) va fi difuzat începând cu 2 aprilie, în fiecare joi seara, la Epic Drama

23 March 2020

„Noua colecție' („The Collection: The Deal' în original) este o poveste fabuloasă despre secrete, minciuni și modă, de la scenaristul și producătorul Oliver Goldstick (Pretty Little Liars, Ugly Betty, Desperate Housewives), un serial avându-i în rolurile principale pe Richard CoyleTom RileyMamie Gummer și Frances de la Tour.

Un imperiu vestimentar se ridică din cenușa acestui oraș sfâșiat de război. Lui Paul Sabine, creator de modă, fermecător și nemilos de meticulos, i se oferă cheile regatului modei Paris și un nou parteneriat de afaceri care i-ar putea transforma afacerile. Astfel, Casa Sabinei atinge noi limite în lumea modei postbelice. 

Dar în spatele strălucirii și eleganței se află un secret ce amenință cu distrugerea succesului delicat al companiei. Este, de fapt, Claude, fratele mai mic, hedonist și volatil, al lui Pavel, adevăratul geniu din spatele etichetei, a cărui viziune nouă este responsabilă pentru această nouă eră în haute couture. 

Paul și Claude au supraviețuit unui război – dar cu ce cost?

O altă bătălie se apropie, care amenință să distrugă această familie. De data aceasta, frate este împotriva fratelui, soțului împotriva soției, protejat împotriva mentorului.

Abordând un ton sofisticat și contemporan, seria „Noua colecție' („The Collection: The Deal' în original) este o poveste despre prețul succesului, stabilit într-un moment esențial în istoria Franței.

Episoade în aprilie:

  • Joi, 2 aprilie, ep. 1, 23:30
  • Joi, 9 aprilie, ep. 2, 23:35
  • Joi, 16 aprilie, ep. 3, 23:40
  • Joi, 23 aprilie, ep. 4, 23:40
  • Joi, 30 aprilie, ep. 5, 23:40

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare