; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Erkan

Serialul nou al lui Erkan Petekkaya are şi titlu final, şi trailer, și dată de lansare

30 August 2017

Cel mai nou proiect tv al lui Erkan Petekkaya, al cărui titlu final este „Kayıt Dışı' (în traducere „Fără înregistrare'), va începe toamna aceasta în Turcia, la postul Fox, şi se anunţă a fi unul de anvergură.

Serialul, scrie presa turcă, va începe luni, 18 septembrie, și abundă în răsturnări de situaţie şi în scene pline de acţiune, iar Erkan are o parteneră frumoasă, pe Songül Öden (38 de ani).

Songül este o actriţă apreciată în Turcia, care a jucat în numeroase seriale, filme şi piese de teatru. Ea a avut succes pe marile ecrane în 2009 cu pelicula „Acı Aşk', în care a jucat alături de Halit Ergenç, Cansu Dere şi Ezgi Asaroğlu.

Conform ofpof.com, alături de Erkan şi Songül, vor mai juca în „Kayıt Dışı' şi Dolunay Soysert, Tugay Mercan („Prizoniera dragostei') şi Nur Sürer.

Despre serialul „Kayıt Dışı' se ştia de câteva luni bune, de când Erkan a fost în turneu de promovare, în primăvară, în SUA. De asemenea, „Kayıt Dışı' va putea fi văzut şi aici după ce va rula în Turcia, până acum producţia fiind anunţată cu titlul „The Fixer'. De data aceasta, Erkan (46 de ani) va juca rolul unui agent special care primeşte misiunea de a dejuca planurile unei organizaţii criminale care operează la nivel internaţional. Pe micile noastre ecrane, actorul fost văzut la Kanal D, în „Furtună pe Bosfor' şi „Dila'.

Vedeţi aici trailerul serialului:

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare