; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DSCF1306.RAF

Serialul Netflix „Triburile Europei”, cu Ana Ularu în distribuție, are premiera anul viitor

17 December 2020

„Triburile Europei', noul serial original german Netflix, se lansează la nivel mondial pe 19 februarie, exclusiv pe platforma de streaming.

 Vezi galeria foto >

Este vorba despre o aventură SF plasată în Europa anului 2074. Serialul original german Netflix are 6 episoade și se lansează pe 19 februarie pe Netflix. Din distribuție fac parte: Emilio Skraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Melika Foroutan, Robert Finster, Ana Ularu.

2074: Europa așa cum o cunoaștem nu mai există. La 45 de ani după o catastrofă misterioasă, vechile națiuni au dispărut, iar continentul este divizat în mici state și microstate în care triburi diferite luptă pentru putere: „Triburile Europei'. Trei frați din tribul Origines se află în centrul acestei povești fantastice. Ei sunt separați și de acum fiecare trebuie să lupte pentru supraviețuire, pentru libertate și pentru familiile lor. Seria originală Netflix în șase părți creată de Philip Koch se lansează pe 19 februarie pe Netflix.

Rachel Eggebeen, Director EMEA Original Series la Netflix: „Viziunea lui Philip Koch pentru viitor este un produs de divertisment palpitant. Ne bucurăm să oferim lumii această poveste curajoasă, alături de Wiedemann & Berg'. Producătorul exectiv Quirin Berg adaugă: „Triburile Europei reprezintă o saga fascinantă, o aventură extraordinară care poate inspira oamenii din toată lumea'.

Puteți vedea teaserul oficial aici:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare