; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The OA sezonul 2 Credit foto JoJo Whilden Netflix

Serialul Netflix „The OA” va continua cu sezonul 2

09 February 2017

Veşti excelente pentru fanii primelor 8 episoade din „The OA', serialul marca Netflix lansat integral online pe 16 decembrie 2016 şi devenit rapid un fenomen.

A fost anunțat sezonului doi al serialului „The OA'. Credit foto JoJo Whilden Netflix

A fost anunțat sezonului doi al serialului „The OA'. Credit foto JoJo Whilden Netflix

Vulture.com a stat de vorbă cu protagonista şi co-creatoarea producţiei, Brit Marling, care a dezvăluit că Netflix a aprobat sezonul 2 al poveştii supranaturale.

„Am conceput mereu serialul ca pe o carte şi aceasta ar putea avea multe volume. Într-un fel, primul sezon este o poveste de sine-stătătoare. Elementele SF au final deschis, deci poate exista o parte a doua, în care pătrundem în acele spaţii', a explicat actriţa despre seria următoare, care va purta subtitlul „Partea a doua'.

„The OA' a fost rapid comparat cu „Stranger Things' (povestea supranaturală care a fost hitul verii trecute pentru Netflix) şi spune, folosind tehnica povestirii în ramă, povestea unei tinere, Prairie Johnson (Brit Marling). Adoptată în copilărie din Rusia, a dispărut cu 7 ani înainte de acasă, iar acum a revenit şi aduce cu ea nu doar o vindecare miraculoasă (nu mai este oarbă), ci şi un munte de secrete.

Teaser-ul lansat de Netflix poate fi urmărit mai jos:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare