Homepage  / Netflix

Serialul Netflix Recrutul / The Recruit a fost reînnoit pentru sezonul 2. Când ar avea premiera

Serialul Netflix Recrutul / The Recruit a fost reînnoit pentru sezonul 2. Când ar avea premiera
4

de Roxana Mirea,

Serialul thriller de spionaj cu Noah Centineo, „Recrutul” / „The Recruit”, a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, la Netflix. Primul sezon, care are 8 episoade, s-a bucurat de un real succes, motiv pentru care fanii de-abia așteaptă să vadă cum va continua povestea lui Owen Hendricks, interpretat de Noah Centineo. Iată tot ce știm până acum despre „The Recruit”, sezonul 2.

Recrutul / The Recruit a fost reînnoit pentru sezonul 2, la Netflix

Serialul Netflix „The Recruit” se concentrează în jurul lui Owen Hendricks (Noah Centineo), un tânăr avocat CIA a cărui primă săptămână de lucru se dă peste cap când descoperă o scrisoare de amenințare din partea fostului agent Max Meladze (Laura Haddock), care plănuiește să dea în vileag secretele agenției dacă nu o exonerează de o crimă gravă.

Owen se încurcă rapid într-o lume periculoasă și adesea absurdă a politicii de putere, în timp ce călătorește prin lume în speranța de a-și duce la bun sfârșit misiunea și de a se remarca în cadrul CIA.

serialul-netflix-recrutul-the-recruit-a-fost-reinnoit-pentru-sezonul-2.-cand-ar-avea-premiera-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Toate cele opt episoade au ajuns pe Netflix pe 16 decembrie 2022. Serialul este produs de Noah Centineo, Doug Liman, Gene Klein, David Bartis și Adam Ciralsky și de Alexi Hawley, care este și creator și showrunner.

Potrivit whats-on-netflix.com, datorită succesului înregistrat de primul sezon din „Recrutul”, Netflix a confirmat oficial sezonul 2 pe 26 ianuarie 2023. Într-o declarație privind reînnoirea, Alexi Hawley a spus: „Sunt încântat să mă scufund din nou în lumea amuzantă și plină de acțiune din The Recruit. Să vedem cât de mult a investit publicul nostru în această abordare aventuroasă a lumii spionajului și în rolul lui Noah a fost incredibil de satisfăcător și abia aștept să ridicăm totul la „11” în sezonul doi.”

Când ar avea premiera Recrutul / The Recruit, sezonul 2

Centineo va reveni în calitate de producător executiv și își va relua rolul lui Owen Hendricks. Hawley va reveni în calitate de showrunner, alături de Doug Liman, Gene Klein și David Bartis de la Hypnotic; Adam Ciralsky (P3 Media) și Charlie Ebersol se vor întoarce, de asemenea, în calitate de producători executivi.

Ca parte a reînnoirii, Netflix a confirmat că serialul va reveni în 2024, deși nu a oferit alte detalii.

În aprilie 2023, am aflat că, inițial, filmările pentru sezonul 2 din „The Recruit” urmau să înceapă în Vancouver, BC, începând cu iunie 2023. Cu toate acestea, acest lucru a fost amânat, conform Ghidului regizorului din Canada, care raportează că producția va începe la 1 august 2023 și va dura până pe 20 octombrie 2023. Bineînțeles, acest lucru se poate schimba.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton