; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

71H4KfODCsL._RI_

Serialul „NCIS: New Orleans” ajunge la final. De ce producția a fost anulată

22 February 2021

Sezonul al șaptelea din serialul „NCIS: New Orleans' va fi și ultimul, deoarece continuarea producției a fost anulată, în ciuda succesului său real, scrie express.co.uk. 

 

Prima producție a francizei, „NCIS: Anchetă militară' (cu Mark Harmon în rolul principal, al agentului special Leroy Jethro Gibbs) a ajuns la optsprezece sezoane și este una dintre cele mai urmărite producții din istoria televiziunii. În timp ce studiourile CBS se pregătesc pentru realizarea unui al treilea spin-off al seriei (intitulat „NCIS: Hawaii'), tocmai s-a anunțat că „NCIS: New Orleans', al doilea spin-off al francizei, nu va mai avea un nou sezon. 

 

Lansat în 2014, cu Scott Bakula în rolul principal (al agentului Dwayne Pride), „NCIS: New Orleans', aflat acum la sezonul al șaptelea, se bucura de un succes internațional notabil, dar nu va fi continuat. Scott Bakula și restul echipei își vor lua rămas bun de la „NCIS: New Orleans', producția în care jucau și care era realmente iubită de fani. Decidenții de la CBS care au hotărât încheierea serialului nu au furnizat niciun motiv pentru hotărârea luată. 

 

Protagonistul Scott Bakula a declarat: 

„Este trist că povestea noastră de dragoste cu acest oraș extraordinar se va încheia, dar le sunt recunoscător tuturor celor care ne-au devenit prieteni în acest timp. Îmi va lipsi muzica asta. Le mulțumesc mult celor de la CBS pentru acești șapte ani!', a mai spus actorul. 

 

Conform publicației Deadline, serialul „NCIS: New Orleans', nominalizat la 3 premii Emmy, avea o medie de 7,06 milioane de telespectatori pe episod, până în prezent ajunsese la aproape 23 de milioane de spectatori unici și era urmărit în peste 200 de țări. Și totuși, se pare că în comparație cu „NCIS: Anchetă militară' și cu „NCIS: Los Angeles' era mai puțin vizionat și adusese mai puține contracte, așa că acesta ar putea fi motivul anulării sale. 

Au existat presupuneri și cu privire la întorsătura pe care a cunoscut-o acțiunea serialului, pentru că dispariția unui personaj important și îndrăgit, în final, părea să anunțe că serialul și-a dezvăluit ultimul act și că urma să se încheie. Dacă este sau nu așa, fanii vor afla cu siguranță în ziua de duminică, 16 mai, când CBS va fi difuza ultimul episod al sezonului al șaptelea în Statele Unite. 

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare