; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nashvillle 2

Serialul „Nashville: Orașul muzicii” revine la Diva cu noi episoade

30 September 2016

Serialul „Nashville: Orașul muzicii' revine pe micile ecrane toamna aceasta, cu noi episoade. Sezonul cu numărul doi are premiera exclusiv la DIVA duminică, 2 octombrie, cu două episoade difuzate de la ora 20:00. Săptămânal vor fi difuzate câte două episoade.

nashvillle-2-res

Sezonul 2 din „Nashville: Oraşul muzicii' se centrează pe urmările accidentului de maşină în care au fost implicaţi Rayna (Connie Britton) şi Deacon (Charles Esten). După ce află adevărul despre cine îi este tată, Maddie (Lennon Stella) vrea să îl cunoască mai bine pe Deacon. Planurile de căsătorie dintre Teddy (Eric Close) şi Peggy (Kimberly Williams-Paisley) rămân valabile, dar aceasta se preface că a pierdut sarcina, pentru a-l împiedica pe Teddy să descopere adevărul: a pierdut de mai multă vreme copilul.

Tandy (Judith Hoag) descoperă că Lamar (Powers Boothe) ar putea fi responsabil de moartea mamei ei. În paralel, Rayna este decisă să scape din contractul cu Edgehill, plătind oricât este nevoie. Juliette (Hayden Panettiere) cunoaşte un miliardar britanic care se îndrăgosteşte de ea, fapt care nu este privit deloc cu ochi buni de către presă. O concurentă plasat pe locul doi într-un concurs de talente soseşte în Nashville şi ajunge imediat la cuţite cu Juliette. Scarlett (Clare Bowen) pune ochii pe Liam McGuinnis (Michiel Huisman), după ce Rayna îl roagă pe acesta să producă noul album al fetei. Odată cu reîntoarcerea în oraş a mamei lui Scarlett îi declanşează acesteia o serie de amintiri din copilărie.

Serialul „Nashville: Orașul muzicii' arată lumea muzicii country din orașul american Nashville și le are, în rolurile principale, pe Connie Britton („American Horror Story') și Hayden Panettiere („Heroes'), ce întruchipează două regine  ale muzicii country, care se luptă pentru o singură coroană.

Urmăriți la DIVA „Nashville: Orașul muzicii' duminica, la 20:00, câte două episoade, din 2 octombrie.

Te-ar putea interesa și:

1. Hayden Panettiere se tratează de depresie post-partum

2. Connie Britton vrea să plece din „Nashville: Oraşul muzicii'?

3. Serialul „Nashville: Oraşul muzicii' va continua cu sezonul 5

4. Interviu exclusiv cu Hayden Panettiere („Nashville: Oraşul muzicii')

5. Totul despre Nashville: Orașul muzicii', noul serial de la Diva

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare