; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

001 Nashville 48 sheet

Serialul “Nashville: Orașul muzicii” are premiera astăzi, la Diva

29 February 2016

Serialul Nashville: Orașul muzicii' are premiera exclusiv la Diva luni, 29 februarie, cu două episoade difuzate de la ora 21.00. Serialul le prezintă, în rolurile principale, pe Connie Britton („American Horror Story') și Hayden Panettiere („Heroes'), ce întruchipează două regine ale muzicii country, care se luptă pentru o singură coroană.

În primele două episoade ale serialului, difuzate luni, 29 februarie, de la ora 21.00, facem cunoștință cu Rayna, care descoperă că este forţată de casa ei de discuri să meargă în turneu cu tânăra cântăreaţă Juliette Barnes şi să cânte în deschiderea concertelor acesteia. Când refuză, între cele două se încinge lupta pentru popularitate. Situaţia se complică după ce Lamar (tatăl Raynei), disperat după putere, sprijină candidatura lui Teddy (soţul Raynei) la primăria oraşului Nashville, deşi Rayna se opune. Campania pentru primărie a lui Teddy continuă, iar Rayna trece fără să vrea printr-o investigaţie care scoate la iveală secrete de familie explozive.

NSH_VertKA_blank res

Urmăriți sezonul 1 al serialului Nashville: Orașul muzicii', în premieră exclusiv la Diva, începând de luni, 29 februarie, de la ora 21.00. În fiecare luni vor fi difuzate câte două episoade.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare