; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mom

Serialul „Mom” va fi difuzat în exclusivitate pe Happy Channel

27 September 2017

Potrivit unui comunicat de presă serialul „Mom'  care le au în rol principal pe actrițele Anna Faris și Allison Janney și care a fost nominalizat anul acesta la Premiile Emmy, va fi difuzat pe postul de televiziune Happy Channel începând de luna viitoare.

 

Serialul comedie va fi difuzat începând din 9 octombrie, de luni până joi, de la ora 22.00.

 Ospătăriță la un restaurant sofisticat din Napa Valley (Allison Janney),  Christy (Anna Faris)  își crește singură cei doi copii. Nu mai bea de patru luni și încearcă să fie o mamă cât mai bună. Sobrietatea îi este însă testată, atunci când Bonnie, mama sa alcoolică aflată și ea în recuperare, reapare în viața sa.

Distribuția producției este completată de Jaime Pressly, French Stewart, Sadie Calvano, Mimi Kennedy, Nate Corddry, Kevin Pollak și Matt Jones.

În anul 2015, Mom' i-a adus o nominalizare actriței Allison Janney la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță secundară într-o producție TV.

Anul acesta, Allison Janney a fost nominalizată, în cadrul celei de-a 69-a ediţie Primetime Emmy Awards, la categoria cea mai bună actriță într-un rol secundar dintr-un serial de comedie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare