; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Coroner poza

Serialul „Medicul legist” („Coroner”) are premiera la Diva pe 14 aprilie

13 March 2019

Postul Diva aduce, din 14 aprilie, producţia „Medicul legist' („Coroner') – un nou serial cu detectivi de la Cineflix Rights, serie originală CBC, creată de Morwyn Brebner („Rookie Blue', „Saving Hope') și produsă de Muse Entertainment, Back Alley Films și Cineflix Studios. Serialul va avea opt episoade de o oră care vor fi difuzate de Diva începând cu 14 aprilie de la ora 21.00.

Inspirat de seria de cărți de succes a lui M.R. Hall, „Medicul Legist' este un serial de investigații criminalistice care o urmărește pe Jenny Cooper – interpretată de Serinda Swan (Inhumans, Ballers) – un nou anchetator care investighează decese suspecte în Toronto. Jenny este un investigator curajos și hotărât, dar totuși vulnerabil, motivat de dorința de a afla adevărul. Fost medic la camera de gardă și mamă singură, aceasta descoperă că are o relație specială cu moartea după decesul soțului său, când îi este dezvăluit un secret din trecut. Povestea cazurilor investigate se bazează pe realitate, Jenny este un legist din zilele noastre, un mediator în relația cu moartea chiar și când acest lucru îi deranjează pe cei din jur și un apărător a celor care sunt neputincioși sau se află în mare pericol.

În serialul Coroner joacă și Roger Cross („Dark Matter', „The X-Files') în rolul lui Donovan Mac' McAvoy, un detectiv al poliției care o are ca partener pe Jenny, Eric Bruneau („Blue Moon') în rolul lui Liam, noul vecin al lui Jenny și Ehren Kassam („DeGrassi: Next Class') în rolul lui Ross, fiul lui Jenny în vârstă de 17 ani. De asemenea, mai joacă Tamara Podemski („Rabbit Fall'), în rolul lui Alison Trent, colega excentrică a lui Jenny, Alli Chung („Dark Matter', „The Expanse') în rolul lui Taylor Kim – un detectiv criminalist foarte inteligent, aflat la începutul carierei, Lovell Adams-Gray („Second Jen'), în rolul doctorului Dwayne Allen, un patolog tânăr și idealist și Saad Siddiqui („Incorporated', „Taken'), în rolul lui Dr. Neil Sharma, un medic psihiatru foarte intuitiv.

Coroner este un mix compus din personaje complexe care investighează cazuri de crimă și un scenariu fascinat, care fac acest serial foarte potrivit pentru brandurile noastre de televiziune internaționale', a declarat Steve Patscheck, EVP Global Programming, NBCUniversal International Networks. Suntem foarte încântați să aducem în 2019 acest serial unic pe canalele noastre TV de pe cinci continente.'

Serialul a fost difuzat în ţara de origine, Canada, în perioada 7 ianuarie – 25 februarie 2019.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare