Homepage  / Seriale / Telenovele

Serialul „Maria Mercedes” a revenit la Happy Channel. Cum arată astăzi Thalia și Arturo Peniche, protagoniștii telenovelei

Serialul „Maria Mercedes” a revenit la Happy Channel. Cum arată astăzi Thalia și Arturo Peniche, protagoniștii telenovelei
15

de Roxana Mirea,

Happy Channel vine cu o veste bună pentru nostalgici. Postul TV difuzează telenovela „Maria Mercedes”, cu Thalia și Arturo Peniche în rolurile principale. Producția, lansată în Mexic în 1992, a fost prima din ceea ce actrița mexicană Thalia a numit „Trilogia Mariilor”. Iată care este programul de difuzare al serialului „Maria Mercedes”.

Serialul „Maria Mercedes” revine la Happy Channel 

Serialul „Maria Mercedes” revine la Happy Channel, începând cu luni, 2 septembrie 2024. Telenovela, care îi are pe Thalia și Arturo Peniche în rolurile principale, va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 11:30. În aceste zile, fanii se vor putea bucura de câte două episoade din „Maria Mercedes”. 

Producția, lansată în Mexic în 1992, a fost prima din ceea ce actrița mexicană Thalia a numit „Trilogia Mariilor”. Prin „Trilogia Mariilor” Thalia s-a referit la cele 3 telenovele pe care le-a filmat consecutiv şi care au avut ca personaj principal o fată cu numele de Maria: „Maria Mercedes” (1992), „Marimar” (1994) şi „Sărmana Maria”/ „Maria la del Barrio” (1995). 

Thalia este cea mai bine plătită vedetă de televiziune din America de Sud şi cea mai bine plătită actriţă de telenovele din lume, cu un venit anual de aproximativ 100 de milioane de dolari din drepturi de autor şi contracte de publicitate.

Serialul „Maria Mercedes” spune, de-a lungul celor 82 de episoade, povestea personajului cu același nume. Maria este o fată sărmană, care, pentru a-și întreține familia, este nevoită să vândă pe stradă bilete de loterie. Santiago del Olmo (Fernando Ciangherotti), un bătrân înstărit, o întâlnește pe Maria și o ia de nevastă pentru a le face în ciudă rudelor sale lăsându-i tinerei și averea sa. După moartea sa, Maria este nevoită să locuiască în aceeași casă cu rudele lui Santiago și așa ajunge să se îndrăgostească de Jorge Luis (Arturo Peniche), un bărbat manipulat de mama sa Malvina, interpretată de sora Thaliei, Laura Zapata.  

Thalia a renunţat la telenovele după rolul din „Rosalinda” 

Thalia (52 de ani) a renunţat la telenovele după rolul din „Rosalinda” (1999). De atunci, ea s-a dedicat carierei muzicale, afacerilor, dar mai ales familiei pe care a întemeiat-o cu producătorul Tommy Mottola. Cei doi au împreună doi copii, iar, în decembrie 2023, au împlinit 24 de ani de căsnicie. 

Cei doi s-au căsătorit pe 3 decembrie în 2000, la catedrala St. Patrick din New York, după ce s-au cunoscut într-un restaurant din metropola americană, dar dragostea lor pare că devine mai puternică pe zi ce trece. 

2018 Latin Grammy Arrivals at MGM Grand Garden ArenaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cum arată astăzi Arturo Peniche din „Maria Mercedes” 

Arturo Peniche, acum în vârstă de 62 de ani, este un actor care a devenit celebru în anii ’80 și, alături de actrițe precum Leticia Calderón și Thalía, a reușit să își consolideze cariera și astăzi mulți își amintesc de el. Actorul a câștigat o mare recunoaștere și popularitate când a apărut în rolul lui Jorge Luis în „María Mercedes”. 

Cum arată astăzi Arturo Peniche din „Maria Mercedes”  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 15

Deși în toți acești ani a fost foarte ocupat cu munca, Arturo Peniche și-a întemeiat o familie și, ca urmare a căsătoriei sale, s-au născut doi copii (o fată și un băiat). Prin intermediul rețelelor sociale, Arturo Peniche arată cât de fericit este alături de copiii și nepoții săi, însă, la începutul pandemiei, căsnicia sa a trecut prin unele dificultăți. Într-un interviu, el a dezvăluit că s-a despărțit de soția sa. Potrivit lui Arturo Peniche, în timpul pandemiei, el și soția sa Gaby Ortiz au fost despărțiți, acest lucru le-a afectat relația și au luat decizia de a lua o pauză. 

Câteva luni mai târziu, Arturo Peniche a declarat că este hotărât să își recucerească soția, lucru care se pare că a funcționat. 

Sursa foto: Instagram, arhivă TVMania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton