; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

13159_2548_0915c

Serialul “Liv şi Maddie” se lansează la Disney Channel

22 January 2014

“Liv și Maddie” are premiera sâmbătă, 25 ianuarie, la 11:00, la Disney Channel. Serialul de comedie o distribuie în rol dublu pe Dove Cameron, care interpretează două surori gemene identice în vârstă de 15 de ani.

[Not a valid template]

Noul program prezintă experienţele celor două tinere, Liv, o starletă a Hollywood-ului care tocmai s-a întors acasă în Wisconsin, și Maddie, o vedetă locală în baschet, precum şi provocările aduse de viaţa de liceu, frații răutăcioşi și diferențele dintre ele. De asemenea, serialul îi are în distribuţie şi pe noii actori Joey Bragg şi Tenzing Norgay Trainor, în rolul fraţilor mai mici – Joey şi, respectiv Parker Rooney, Benjamin King în rolul tatălui, Pete Rooney şi Kali Rocha, interpretând-o pe mama Karen Rooney.

În primul episod, Maddie este numită căpitan al echipei de baschet de fete, exact când directorul școlii a anunțat că va tăia fondurile de finanțare a programului. Determinată să îl facă să se răzgândească, Maddie își exprimă îngrijorarea în faţa acestuia, dar realizează că echipa ei a abandonat-o. Nemulţumită de abilitățile ei de conducere, Maddie apelează la ajutorul lui Liv pentru a o ajuta să câștige respectul echipei. Între timp, Parker și Joey trebuie să facă faţă provocării de a găsi o mulţime de tarantule care au evadat, după ce Parker le-a adus acasă de la școală fără știrea mamei lor.

Distribuţia serialului îi include pe Dove Cameron (Malibu Country', viitorul film original marca Disney Channel “Cloud 9”) în rolul lui Liv şi Maddie Rooney; noii actori Joey Bragg şi Tenzing Norgay Trainor, în rolul de fraţi mai mici – Joey şi Parker Rooney; Benjamin King (SCRUBS', NCIS') în rolul tatălui, Pete Rooney şi Kali Rocha (Greys Anatomy', Modern Family'), interpretând-o pe mama Karen Rooney.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare