; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Păcatele inimii

Serialul libanez „Păcatele inimii” începe în această seară la Euforia TV

27 April 2015

Diseară, Euforia TV începe difuzarea, în premieră absolută, a serialului libanez „Păcatele inimii'. Prima telenovelă arăbească din România va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 21.00, imediat după telenovela turcească „Legea pământului', a cărei difuzare începe la ora 20.00.

Păcatele inimii

Pacatele inimii' este o producție libaneză din 2013, cu o distribuție impresioniantă în Liban și Egipt, toți actorii nume apreciate din zonă: Youssef Al Khal, Pamela El Kik, Rafic Ali Ahmad, Mahmoud Kabil, Roula Hamadeh, Takla Chamoun, Dina Fouad, Ahmad Haroun, Merhan Hussein, Fadi Ibrahim, Majde Mashmoushe, Wessam Hannah.

Povestea din „Păcatele inimii' se concentrează în jurul lui Fouad, personajul principal al telenovelei, un prosper om de afaceri, căsătorit cu Rajaa, și cu trei copii deja mari: Malek, de 28 de ani, cel mai mare dintre băieți este doar fiul Rajaaei, din prima căsătorie, pe care Fouad l-a adoptat când avea 3 ani. Anwar, cel de-al doilea fiu, căruia îi plac extrem de mult barurile și viața de noapte, și mezina familiei, fiica de 21 de ani, Noura.

Din păcate, Fouad nu se poate bucura de viață din plin: inima lui e extrem de slăbită și e nevoit să fie atent în permanență și să stea departe de toate plăcerile vieții, în ciuda faptului că și-ar putea permite orice: Fouad deține un lanț hotelier de lux, extins în Liban, Egip și Europa.

În momentul în care Fouad ajunge la spital, în urma unui atac cerebral, iar șansele de viață sunt aproape inexistente, totul se complică, apar personaje noi, de a căror existență nu se știa nimic până la momentul respectiv.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare