; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

LAS FIERBINTI

Serialul “Las Fierbinți” revine astăzi la Pro TV cu un nou sezon, al şaselea

02 October 2014

Las Fierbinți' revine cu noi episoade pe 2 octombrie, de la ora 20.30, la Pro TV. Al şaselea sezon al serialului, promite Gheorghe Ifrim, nu va dezamăgi.

LAS FIERBINTI

„Sezonul 6 este cel mai spectaculos de până acum. Mimi Brănescu a fost foarte inspirat, scenariile sunt geniale. Pe lângă asta se simte cât de bine au început să se simtă actorii, cât de mult au intrat în personaje. Veți avea parte de situații foarte comice, rezultate și din faptul că s-au mai amestecat “găștile” între ele', a declarat Dragoș Buliga, regizorul serialului. Dragoș promite că serialul va beneficia de vizita unor mari actori care “trec” prin Fierbinti.

Adrian Văncică, interpretul lui Celentano, ne asigură că sezonul 6 are toate premizele să devină cel mai de succes sezon: „Prietenia dintre Celentano și Firicel este exploatată de la episod la episod, existând tot felul de ipostaze ale acesteia. O analiză de 360 de grade să-i spun. Gramatica cu care a fost obișnuit publicul se păstrează, personajele sunt mult mai împlinite. Sezonul 6 este scris genial, actorii au intrat foarte bine în pielea personajelor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare